MaGyc Feat. Bala - Candva (Videoclip 2012)

Marica Alex aka MaGyc. Este un tanar rapper din Timisoara care a intrat in luna martie a acestui an in echipa DementialRECORDS de atunci a lansat cateva piese facanduse cunoscut.

De curand el a facut o colaborare cu un MC "Bala" si au facut piesa "Candva" in acelasi timp s-au hotarat sa-i faca si videoclip. Ideea acestei melodii a venit cand micului artist MaGyc a inceput sa i se faca dor de casa si de fostii prieteni, acesta fiind plecat in Timisoara la liceu de aproape un an.

Dupa un an in care cu prietenii a reusit sa vorbeasca doar la telefon s-a gandit sa scrie o piesa prin care poate fi auzit de ei. In aceasta piesa spunand ca a trecut mult timp, dar el promite ca se va intoarce la ei.


Gandinduse ca nu e singurul plecat de acasa si ca nu este singurul caruia ii lipsesc anumite persoane a hotarat ca pe strofa 2 sa invite un alt mc, acesta fiind Bala, colegul sau de clasa. De-a lungul timpului, MaGyc a inceput sa descopere tot mai multi artisti, iar prin 2011 a inceput sa scrie tot mai multe versuri.

Odata cu aparitia concursului lui Karie pentru Mixtape, a reusit sa isi puna lirica pe instrumentale. Prima piesa publicata a fost pe partea a 4-a a concursului, respectiv ”Killah”. Micutul artist ramas impresionat de stilul castigatorilor Alan si Kepa, a gasit astfel motivatia pentru a adopta un stil mai rapid. Mai multe despre micul artist aici... => BIOGRAFIE MAGYC
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente