Silent Hill revine cu un film 3D! Revelation se lanseaza in 2012

Un film la care nu ma pot uita la cinematograf, pur si simplu este un film care iti face inima purice inca din trailer. Lansarea oficiala a filmului "Silent Hill: Revelation 3D" este pe data de 26 octombrie 2012 in cinematografele din America.

In rolul principal o regasim pe Adelaide Clemens, una dintre cele mai apreciate actrite din Australia. Pe actrita o mai gasim in cateva filme de succes cum ar fi: X-Men Origins: Wolverine (2009), Wasted on the Young (2010) si mai nou ea filmeaza la un nou horror intitulat: No One Lives.

Urmariti in premiera trailer-ul filmului "Silent Hill: Revelation 3D".Heather Mason şi tatăl ei au fost pe fugă, mereu cu un pas înaintea forţei periculoase pe care ea nu o înţeleg pe deplin. Acum, în ajunul celei dea 18-a zi de nastere a ei, chinuita de coşmaruri îngrozitoare şi de dispariţia tatălui ei, Heather descopera ca nu este cine crede ca este. Revelaţia duce mai adânc într-o lume demonica, ce o ameninţă să ramana prinsa in capcana pentru totdeauna.
Share:

2 comentarii:

  1. Am auzit ca filmul iese in evidenta prin firul psihologic pe care il urmeaza iar efectele speciale sunt foarte bune. Cam prea scary pentru o fata dar merge

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, este foarte interesant. Apar multe personaje care sunt in joc si asta este misto pentru cei pasionati de jocuri video!

    RăspundețiȘtergere

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente