Exclusiv: JustMarshal Feat. Adelina D. - Special (Cover)


EnsoRap vă oferă astăzi în exclusivitate cel mai nou material al lui JustMarshal. Artistul, precum și fondatorul DementialRecords, ne prezintă o piesă cover realizată în colaborare cu artista Adelina D. Având în vedere că artista face cover-uri, are talent și ”o voce de aur”, citez JustMarshal, acesta auzind ceea ce face a contactat-o, propunând această colaborare, iar Adelina D. a acceptat și mai mult de atât s-a creat și o nouă amiciție între cei doi.
Cover-ul realizat pe piesa Guess Who - Special. 
EnsoRap vă dorește audiție plăcută, răspândiți piesa cât mai departe și rămâneți cu ochii în patru pentru cele mai noi apariții din lumea muzicală a Hip Hop-ului.

Share:

2 comentarii:

  1. Milioane de oameni au reuşit să se lase de fumat. Mai sănătos, mai curat şi cu până la 80% mai ieftin decât ţigările clasice. Elimină fumatul pasiv! Intră pe http://www.nanoline.ro/ şi cumpără-ţi acum online o ţigară electronică. Importator produse originale. Baterii, consumabile, accesorii Joyetech, Sailebao, Kanger, pentru toate modelele, ego C , ego T, 510, 901, eCab şi multe altele. Lichidele VG şi PG, marca Dekang, Heaven Gift, Liqua.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place melodia. Are si videoclip?

    RăspundețiȘtergere

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente