🚗🚕🚕🚗 SUBSCRIBE pe canalul nostru de YouTube. Abonează-te acum !!!

Catalin Botezatu la petrecerea organizata de Rolls Royce!

Catalin Botezatu a plecat astazi la Beverly Hills, unde intre 8 si 13 octombrie va participa, alaturi de celebritati internatioanle si cei mai bogati oameni din lume, la petrecerea organizata de brandul Rolls Royce.

Prezenta lui Catalin la acest eveniment se va ridica la inaltimea standardelor luxului impuse de celebrul brand britanic, intrucat designerul roman va purta un costum realizat de Ego Men`s Fashion Concept din cea mai scumpa tesatura din lume si pantofi cu peste 10.000 de pietre Swarovski.

Costumul purtat de Catalin este confectionat manual dintr-o tesatura unica in lume pentru finetea sa nemaintalnita. Acesta este primul costum realizat din aceasta lana de finete S230, ultima descoperire a casei Dormeuil, prezenta in exclusivitate in Romania in magazinul Ego Men`s Fashion Concept.

Pretul tinutei nu a fost facut public, insa doar pantofii Arfango by Alberto Moretti, brandul preferat al vedetelor de la Hollywood au fost evaluati la peste 3000 de euro.

Printre vedetele ce se declara indragostite de pantofii pentru care Ego Men`s Fashion Concept detine exclusivitatea in Romania se numara Lady Gaga, Ryan Gosling,Ronnie Wood, membrul formatiei The Rolling Stones, Adrien Brody, Morgan Freeman, Andy Garcia sau Elton John.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *