Alex Cross - Detectivul Alex Cross (film 2012)

Uitandu-ma prin categoria de trailere noi am sesizat un film mai special, un film care mi-a captat atentia chiar din trailer si pot spune ca o sa aiba un succes enorm. Este vorba despre filmul "Detectivul Alex Cross", un film ce s-a lansat in urma cu cateva zile in cinematografele din Romania, mai exact pe data de 23.11.2012

Bugetul filmului a fost estimat unceva la 35 de milioane de dolari, foarte putin pentru zilele noastre pentru ca un actor ca James Bond primeste undeva la 50-60 de milioane de dolar pe film.

In rolul principal il avem pe Rachel Nichols (partea negativa din film) impreuna cu Tyler Perry (Alex Cross - detectivul). Mai jos aveti trailer-ul celui mai nou film regizat de Rob Cohen (regizorul filmului Triple X si The Fast and the Furious).Alex Cross, celebrul detectiv psiholog din romanele lui James Petterson, face trecerea pe marele ecran în interpretarae lui Tyler Perry. Neîntrecut în a citi indicii, Alex Cross dă de probleme când în cale îi iese un criminal în serie sadic. Cei doi devin protagoniştii unui joc de-a şoarecele şi pisica, iar curând lucrurile vor deveni extrem de personale pentru detectiv, care va fi împins până la limita moralităţii de şicanele oponentului său. (descriere cinemagia.ro)
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente