Black Friday este acum si pe miniPRIX!

Miniprix.ro

Cred ca deja ati auzit de campania “Black Friday” care se desfasoare pe data de 23 noiembrie in majoritatea magazinelor mari din tara.
Venim cu o veste bomba pentru cititorii nostrii si ii anuntam ca aceasta campoanie se desfasoara si in magazinul online miniPRIX, se anunta reduceri imbracaminte substantiale la peste 1500 de produse de pe site, asadar nu trebuie sa ratati ocazia aceasta de black friday, asadar nu trebuie sa ratati ocazia aceasta pentru ca black friday este decat intr-o singura zi din an.
Asa ca mai avem 2 zile sa ne pregatim portofelul iar in ziua de 23 noiembrie 2012 putem comanda articole cu reducere de pe miniPRIX, oferta este destul de tentanta pentru ca reducerile sunt destul de substantiale.
De asemenea, in sectiunea stock shock o sa gasiti articole cu 60% reducere, asta doar in ziua de 23 noiembrie. Cand spunem de preturi mici trebuie neaparat sa amintim de aceasta oferta si sa anuntam prietenii, rudele, vecinii si dusmanii despre aceasta campanie.
Pe finalul articolul vreau sa precizez ca pe site-ul miniPRIX gasim articole atat pentru femei si barbati, cat si imbracaminte copii si bebelusi.
Succes la cumparaturi!

1 thought on “Black Friday este acum si pe miniPRIX!

  1. Eu m-am bucurat enorma de aceste reduceri de la miniprix si am dat o comanda destul de mare. Abia astept si alte noi oferte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *