Sony XPERIA S Black – putere și performanță


Design-ul noului smartphone de la Sony este unul elegant. Dimensiunile de 64 x 128 x 10.6 mm fac din acest telefon unul deosebit, o particularitate fiind banda transparentă din partea de jos a telefonului. Toate dotările acestul Xperia sunt adunate în doar 144 de grame.

Display-ul de tip TFT are o rezoluție de 1280 x 720 pixeli și are parte de funcția Multi – Touch. Ecranul are o diagonală de 4.3 inch ce oferă imagini în 16 milioane de culori, astfel că vizionarea filmelor și fotografiilor pe telefon se transformă într-un moment excelent de relaxare.

Performanța la Xperia S este asigurată de sistemul de operare Android v2.3 (Gingerbread) și procesorul Qualcomm 8260 Dual Core, la frecvența de 1500 MHz. Memoria internă este de 1 GB de RAM, iar cea de stocare de 32 de GB, de ajuns pentru ce poți pune pe un smartphone.

Camera de 12.1 Mp lui S Black este un punct forte al telefonului, având atât funcția foto cât și video. Pentru modul foto, rezoluția de 4000 x 3000 și Blitz-ul integrat ne conving de calitatea fotografiilor. Rezolutia video de 1920 x 1080 asigură și ea că videoclipurile înregistrate vor fi la un standart ridicat. Desăvârșirea funcțiilor foto și video o aduc opțiunile cum ar fi Auto Focus, Zoom-ul digital de 16x și Detectarea feței și zâmbetului. În plus, senzorii Accelerometru, Busolă digitală și cel de lumină ambientală aduc un plus de conford în ulitizarea acestui Sony.

Pentru conectivitate, Xperia S are GPRS, Bluetooth, Wireless, NFC, precum și porturile USB și Jack de 3.5 mm. Cât privește alimentarea, bataria Li-Ion de 1700 mAh face ca telefonul să aibă nevoie de conectare la încărcător după 7 ore de convorbire sau 400 de ore utilizat foarte puțin. Dar, cei mai mulți dintre noi suntem conectați la internet și alte aplicații, astfel că autonomia în acest caz este de o zi.

Cu un preț care pornește de la 1900 de lei, Sony Xperia S Black este telefonul indicat celor ce au nevoie de un smartphone puternic și performant.
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente