Calculatoare second hand – sector 2 – Bucuresti

Cred ca pentru fiecare dintre noi alegerea unui calculator second hand, fie el impreuna  cu monitor fie nu, poate reprezenta o alegere inteleapta si foarte atragatoare din punct de vedere financiar.

Este adevarat ca de cele mai multe ori alegerea unui calculator iti da batai de cap, trebuie sa fii atent la toate componentele, daca functioneaza corespunzator etc. Nu poate fi negat faptul ca exista configuratii de calculatoare second hand la un pret extrem de mic care, intr-adevar, dispun de tehnologii si componente mai vechi, cu performante mai slabe, insa pretul acestora este pe masura caracteristicilor iar calitatea si fiabilitatea lor este asigurata de catre cel care le furnizeaza.

In mare parte calculatoarele second hand provin de la diverse firme care-si incheie contractile de leasing pentru tehnica de calcul, reinnoind infrastructura IT si de la companii care au devoie de calculatoare de ultima generatie.  Aceste echipamente returnate de catre firmele respective ajung la firme specializate unde sunt verificate minutios, reconditionate sau aduse la caracteristici curente ale tehnologiei daca este cazul ( update-uri la processor, memorie, hdd etc.),  dupa  aceea fiind supuse unor teste cu process intens  in urma caruia sunt puse din nou in vanzare la preturi foarte mici.

Magazin online de calculatoare second hand!

In multe situatii calculatoarele second hand beneficeaza de avatajele oferite de catre Microsoft prin programul  Microsoft Refurbisher , fiind astfel insotite de o licenta a sistemului de operare Windows legala.

Am uitat sa precizez faptul ca, in mare parte a cazurilor, calculatoarele second hand comercializeaza de catre distribuitorii de produse second hand din Romania sunt produse ale unor brand-uri de renume cum ar fi: IBM Lenovo,  Sony, Dell, HP etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *