In 2013 vom avea Iron Man 3 3D ! Vezi data de lansare si trailer…

Prin anul 2008 am vazut prima parte a filmului Iron Man, un film care m-a lasat masca la vremea aceea. In 2010 Iron Man si-a facut aparitia, un film care a vandut de 5 ori mai multe bilete decat prima parte, un film care si-a spus cuvantul in lumea cinematografiei mondiale.

In 2013 vom vedea Iron Man 3, mai exact pe data de 26 aprilie 2013 cand se va lansa oficial in cinematografele din Romania.

Ce m-a bucurat foarte tare a fost faptul ca Robert Downey Jr a ramas in rolul principal si in aceasta parte, cei de la Marvel sunt de nota 10 cu felicitari, nu au fost ca cei de la Columbia Pictures care au schimbat actorul din Spider Man.

Bugetul filmului s-a estimat undeva la 150-200 milioane de dolari insa acest buget ar putea creste pentru ca filmul este unul 3D.

Aşa cum ne-au obişnuit cei de la Marvel, filmele din universul lor au o consistentă legătură unele cu altele, iar coloana vertebrală a lui Iron Man 3 are toate şansele să provină din The Avengers! Zvonurile se învârt în jurul unui “tratament” cu nanoboţi, care l-ar putea face pe Iron Man să sufere o metamorfoză neaşteptată…descriere: cinemagia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *