Post Top Ad

evomag.ro

luni, 10 decembrie 2012

Mai multa sanatate prin sport!

De obicei luati liftul sau mergeti pe scari cand va duceti acasa la bloc ? Luati scarile rulante in locul scarilor normale cand mergeti la mall sau la metrou ? Daca raspunsul dvs este intotdeauna primul va spun ca parere de rau ca sunteti inclusi in randul persoanelor predispuse la a se imbolnavi mai rapid decat cele care folosesc a 2a varianta. Si asta din cauza ca evitati sa faceti miscare si preferati sedentarimul in locul exercitiului si deja stim cu totii ca asta ne poate afecta starea generala de sanatate.

Putin exercitiu ( chiar si cativa pasi facuti pe scari sau pe strada) combinat cu o alimentatie sanatosa este intotdeauna o alegere potrivita si nutritionistii nostri de la Catering evenimente Bucuresti recomanda acest lucru tuturor clientilor nostrii. In afara ca le oferim mancare si meniuri echilibrate din punct de vedere caloric cu multe verdeturi si legume si fara incarcatura de grasimi saturate sau mult zahar atunci cand servim desertul le sugeram tuturor care apeleaza la serviciile noastre sa fie un pic mai activi si sa faca miscare , macar 10 minute zilnice, sportul solicita organismul nostru, creste ritmul cardiac, odata cu asta respiram mai des si mai adanc si sangele transporta mai mult oxigem catre celule noastre lucru care nu face decat sa mareasca durata de viata si calitatea acestora si implicit a noastra.

Pe fondul acestor beneficii aduse de miscare sanatatii noastre purtam multe discutii pe Forum Romania si invitam pe toti romanii care vor sa se implice in aceste discutii sa ne viziteze pe forum, sunt sigur ca vom invata multe unii de la altii si ca ne vom ajuta si sfatui reciproc pentru a avea o sanatate mai buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu