Tom Cruise intr-un film legendar “Oblivion”! Vezi trailer…

Tom Cruise are 50 de ani si putem spune ca inca face filme exceptionale. Dupa ce anul acesta am vazut filmul “Misiune Imposibila” (un film care a avut incasari record), anul viitor vom avea un film absolut superb, cel putin asa reiese din trailer.

Filmul se numeste “Oblivion” si pare a fi un film exact pe gustul oamenilor. La cate filme am vazut imi pot da cu parerea si vreau sa spun ca o sa depasesca cu usurinta incasarile filmului Ghost Protocol.

Bugetul filmului este de 140 milioane de dolari, un buget destul de acceptabil pentru un film SF. Urmariti mai jos noul trailer al filmului “Oblivion”…

Gen: Actiune | Aventura | Sci-Fi 

In rolurile principale : Tom Cruise, Morgan Freeman, Andrea Riseborough 
Director: Joseph Kosinski 
Scriitor: Joseph Kosinski 
Studio: Universal Pictures Plot: Jack Harper

Locuitor al unui Pământ situat într-un viitor spectaculos, în care totul s-a schimbat radical, fără a mai păstra ceva din înfăţişarea de odinioară a acestuia, confruntarea unui om cu trecutul îl va conduce într-o călătorie a descoperirilor şi a redefinirii personale în vreme ce luptă din răsputeri să salveze de la pieire întreaga omenire.
Jack Harper (Cruise) este unul dintre ultimii reparatori de drone plasate pe Pământ. Parte a unui proiect de amploare al cărui scop este acela de a extrage resurse vitale de pe suprafaţa Terrei în urma unui război cu un inamic înfricoşător, The Scavangers, misiunea lui Jack este aproape de final.
Trăind şi patrulând sub minunatul cer aflat la mii de metri distanţă, modul său alert si plin de curaj în care îşi desfăşoară existenţa este dat peste cap în momentul în care salvează o frumoasă necunoscută dintr-o navă prăbuşită. Apariţia ei declanşează un lanţ de evenimente care îl forţează să se îndoiască de tot ceea ce ştia şi pune în mâinile sale soarta omenirii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *