Leonardo DiCaprio – se retrage din lumea cinematografiei!

Actorul american Leonardo DiCaprio originar din L.A. a declarat recent pentru ziarul german “Bild” ca urmeaza sa ia o pauza lunga de la actorie.

Personajul din Django Unchained a recunoscut ca este epuizat dupa ce a avut o perioada in care a muncit intens pentru trei productii de cinema pe care le-a realizat in numai 2 ani. Acum urmeaza o pauza mai lunga departe de Hollywood. In afara de ultimul lui film, Leo a mai jucat in “The Great Gatsby” pecum si in pelicula lui Martin Scorsese “The Wolf of Wall Street”.

Vedeta de cinema planuieste sa isi foloseasca timpul pentru a se dedica altei pasiuni si anume salavarea mediului inconjurator. Leonardo a declarat ca i-ar placea sa zboare in jurul lumii si sa ajute acolo unde este nevoie. De asemena am mai aflat ca acoperisul casei sale este din panouri solare iar masina pe care o conduce este electrica.

O alta declaratie surprinzatoare a actorului a fost aceea ca ii place sa se poarte precum un idiot cu prietenii lui deoarece e precum o terapie care il ajuta sa se relaxeze.Desi ia foarte in serios munca sa, lui DiCaprio ii place sa petreaza timpul liber cu prietenii sa discute lucruri neimportante si sa se prosteasca.

Cu toate acestea el nu a mai petrecut timp acasa in L.A. de un an si jumatate din cauza programului super aglomerat dar asteapta cu placere sa se intoarca la confortul casei sale alaturi de amici.

Filmele “The Wolf of Wall Street” si “The Great Gatsby” sunt programate sa apara anul acesta si se anunta a fi de mare succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *