O simpla metoda de a face bani in mediul online!

Bun venit dragi prieteni la un nou articol pe site-ul nostru. Astazi o sa va scriu putin un articol legat de metoda de a castiga bani cu ajutorul blog-ului tau, care sunt avantajele si care sunt dezavantajele , dar care sunt si pasii inainte de a porni o asemenea, afacere la urma urmei daca se face totul cum trebuie. Ce trebuie sa retine este ca nu trebuie sa abuzati de acest lucru, in momentul in care nu aveti bani, si aveti blog-ul gata trebuie sa dati articole sau link-uri subevaluate enorm, pentru ca in schimbul unei sume foarte mici puteti risca ca site-ul vostru sa intre in penalizare, ducand chiar la ban sau acuzarea de ferma de link-uri si multe alte lucruri ce tin de google.

Pentru a putea lansa un blog , trebuie sa aveti putine cunostiinte in limba romana. Sunt sigur ca se mai strecoara si la mine cate o greseala de gramatica, dar eu scriu foarte mult in fiecare zi, si am un timp foarte solicitat si nu am timp de fiecare data sa verific un articol de minim 500 de cuvinte.

Primul lucru care trebuie sa il faceti este alegerea unui nume potrivit : in cele mai multe cazuri se alege numele personal, daca acesta se doreste sa ramana mereu al tau, de preferat un domeniu .com sau .ro . Eu personal aleg .com pentru ca mi se pare mult mai bun ca .ro, chiar daca multa lume spune ca .ro este cel mai bun pentru google romania.

Va recomand blog-ul general pentru a castiga multi bani, printr-o munca destul de putina.

Dupa ce ati facut acest lucru trebuie sa incepe sa postati pe blog, dar retineti nu trebuie sa faceti spam. Dupa un timp de minim 1-2 luni puteti incepe si promovarea blog-ului prin inscriere in directoare, articole, advertoriale, comentarii dofollow, forumuri si etc. O promovare corespunzatoare va poate urca site-ul in minim PR 2 ( un advertorial pe un asemenea site se vinde cu cel putin 15-20 de lei ) . Acum eu spun mai mult pe partea de firme, pentru ca sunt persoane care ofera 1 EURO pentru un PR 2 , lucru pe care eu imediat l-as refuza, insa alte persoane care nu stau foarte bine cu banii pot accepta aceasta suma .

Inscrierile in directoare trebuie sa se faca cat mai natural, manual, cu un continut cat mai unic atat la descriere, title , dar si cuvinte cheie. Pentru a face o inscriere in director trebuie sa va asigurati ca acel director web va poate avantaja cu ceva. Acesta trebuie sa aibe o autoritate buna , un pagerank pe masura si o vechime destul de mare. De asemenea trebuie sa fie indexat si foarte rapid.

La fel si inscrierile in artticole, comentariile dofollow si forum. Totul trebuie sa se faca in mod unicat, cu o descriere corespunzatoare.

Cam atat in acest articol. Va multumim pentru atentie.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul http://www.val33ntyn.info/ !
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente