Gigi Becali – 11 ani de inchisoare ?

Incredibil, dar totusi ne aflam in Romania si orice este posibil. De cateva zile se tot aud vesti cum ca Becali poate primi 11 ani de inchisoare cu executare, probabil stiti dosarul acela cu masina furata…ei bine pentru ca si-a recuperat masina el risca acesti ani de inchisoare.

Suntem o tara de tot rasul daca pentru asemenea lucru poti primi o pedeapsa atat de drastica, si despre aia care i-au furat masina eu cred ca meritau batuti + 10-15 ani de bulau sa se invete minte sa mai fure de la Becali.

Nu-l simpatizez nici pe Becali, insa daca a avut resurse si a putut sa-si recupereze singur masina nu vad de ce s-a ajuns aici. Am inteles ca ii da pentru sechestrare de persoane si nu mai stiu ce, sa fim seriosi, chiar merita 11 ani de inchisoare ?

Acum sunt în Dubai. Maine o să mă duc la meciul lui Olăroiu. Luni o să fiu în ţară, ca să nu mai speculeze nimeni că eu vreau să fug, a a declarat Gigi la sport.ro.

Sentinta finala se va afla pe data de 11 februarie 2013, pana atunci nu avem decat sa asteptam si sa-i uram lui Gigi Becali mult noroc.

4 thoughts on “Gigi Becali – 11 ani de inchisoare ?

  1. Ba voi sunteti nebuni?:)) deci nu face puscarie Serban Huidu a omorat 3 persoane si Becali poate primi 11 ani de puscarie pentru ca a stat la masa cu niste persoane:o Justitia din romania ar trebui impuscata.E imposibil asa ceva

  2. domnule deputat am citit acest articol si am ramas consternat de cele scrise si aratate ,in ce tara traim domnule deputat, dar eu totusi nu inteleg pentru ce si de ce ,vreau sa vad si eu luni ce va spune justitia sunt curios !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Bine dar zicetimi si mie de ce sal inchideti ca a stat cu 3 oameni la masa si il acuza ca ia sechestrat? Deasta.Voi sunteti nebuni… CUm am spus si mai sus omori 3 oameni primesti puscarie cu suspendare stai cu 3 oameni la masa iei 11 ani de puscarie Basescu face ce vrea cu noi cu justitia cu tot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *