Eurovision 2013 ! Cele mai slabe melodii din ultimii ani…

Aseara cu totii am vazut finala Eurovision 2013 Romania, o finala extrem de slaba, poate cea mai slaba finala de cand s-a infintat aceasta competitie. Nu suntem cu totii cunoscatori de muzica dar avem cu totii ureche muzicala si stim sa apreciem ce este bun si ce nu.

Dupa ce am ascultat toate melodiiele eu zic ca nici una nu merita sa castige, nici una nu are un farmec aparte incat sa poate castiga finala ce va avea loc la Malmo, in Suedia pe 18 mai 2013.

Deci noi ne-am zis parerea, nici un interpret nu merita sa ajunga acolo, acum mai este si scandal, Luminita Anghel acuza juriul dar dupa parerea mea degaba il acuza pentru ca nici nu merita sa ajunga macar in primele 12 melodii. Tot respectul pentru editia din 2005 atunci cand s-a clasat pe podium cu melodia “Let me tray”, melodia aceea chair merita sa fie pe priumul loc, dar cu aceasta din editia 2013 nu are ce cauta acolo.

Clasament 2013: Cezar Ouatu a obţinut un total de 20 de puncte, de la juriu şi de la public, în urma unei lupte foarte strânse cu trupa Electric Fence (19 puncte) şi cu Luminiţa Anghel (18 puncte).

În emisiunea “DOPO Eurovision”, difuzată în direct la TVR 1, Cezar a spus: “Vreau să le mulţumesc tuturor concurenţilor. Îi felicit pe toţi. Cred că toţi am învins. Acum publicul a votat, juriul a votat, pentru mine chiar e un vis. Dar, de la început am simţit nişte energii. Aş vrea să ne bucurăm toţi pentru România, nu să o luăm personal, ci să ne bucurăm că poate România o să facă un pas mai mare pe viitor şi să intre în primii doi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *