MORENI: Un oras plin de gropi !

Scriu acest articol pentru cei care sunt la conducere in minunatul municipiu Moreni (Dambovita), un oras in care totul este dristrus datorita conducerii atat de slabe din toate punctele de vedere, iar cand ma refer la conducere ma gandesc in mare parte la primarie, administratia locala si la tot ce tine de infrastructura.

Nu stiu si nu cred ca exista un municipiu cu atatea gropi, la fiecare alegere se promite mult si se face putin, practic in Moreni nu s-a facut nimic de la revolutie pana in zilele noastre, s-a dus totul pe apa sambetei si parca nimeni din primarie nu doreste sa puna pe picioare acest orasel.

Nu simpatizez nici un partid politic, dar pot sa spun ca PSD-ul nu a facut nimic in toti anii in care au fost la conducere, sunt varza si ii urasc. Este inacceptabil ca dupa 4 ani in care au fost la conducere sa alegem tot acelasi partid care a promis multe si nu a facut nimic.

In momentul de fata, primarul orasului este Constantin Dinu. 4 ani nu s-a facut absolut nimic, motivul fiind lipsa de fonduri, acum cand alegerile au trecut iar PSD-ul este si in Moreni si la judet, tot nu se face nimic.

Sa nu mai intram  in detalii, ca putem spune si ceva despre fotbalul morenar, care s-a dus de rapa datorita conducerii. Vom discuta si despre acest subiect intr-un articol viitor.

Pana una alta, puneti dracu mana la treaba si faceti un oras decent, suntem scarbiti sa rupem masinile, suntem scarbiti de promisiuni. Vrem fapte, nu doar vorbe…

1 thought on “MORENI: Un oras plin de gropi !

  1. Bun articol! Ma bucur sa vad ca mai sunt persoane care pot spune lucrurilor pe nume.Este adevarat ,a ajuns o groapa de gunoi acest oras (daca se poate numi asa), iar in plus mai este si municipiu.
    As dori sa vada mai multe articole despre primaria orasului Moreni, Politia acestui oras,etc.( Scoate-ti la iveala coruptii!!!!)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *