Top 5 melodii in 2013 !

Pe primul loc se afla melodia “Eu si iarnsa sunt pe val“, un single semnat Cabron alaturi de What’s Up & Iony, o melodie care a fost ascultata pe youtube de aproximativ 3 milioane de persoane, asta in doar 2 luni de cand s-a lansat. Acum avem un videoclip nou nout pe care il puteti vedea mai jos…

Locul 2 este ocupat de Antonia cu melodia “Marabou”, videoclipul are o luna si jumatate si a reusit sa stranga peste 2,5 milioane de vizualizari. Urmariti mai jos videoclipul incendiar in care Antonia isi arata finetea si sharmul ei.

Locul 3 il ocupa Matteo cu melodia “Amundoi”, un single ce a fost ascultat de peste 2 milioane de persoane, inca nu avem un videoclip insa trebuie sa-l lanseze pentru ca melodia chiar merita.

J.Yolo cu melodia “Te pup, Pa Pa” ocupa locul 4, un loc foarte bun pentru un cantaret care nu am auzit de el, adica nu s-a remarcat pana acum cu nici o melodie de top. Urmariti mai jos videoclipul care s-a lansat in urma cu doar doua saptamani,

Locul 5 il acordam pentru Elena Gheorge cu melodia “Ecou” o melodia care o sa faca ravagii atunci cand se va lansa un videoclip oficial, o simpla melodie pe youtube a reusit sa stranga  peste 2 milioane de vizualizari. Ascultati mai jos cea mai noua melodie semnata Elene Gheorghe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *