OFERTE de Paste cu mini PRETURI de la miniPRIX!

Pentru cei care urmaresc 24monden nu este o noutate ca vorbim despre miniPRIX, unul din cele mai mari magazine online care se ocupa cu comercializare de imbracaminte, incaltaminte si accesorii atat pentru barbati cat si pentru femei.

Pe miniPRIX avem cele mai mici preturi care pot exista pe piata, de exemplu gasim tricouri la 9 lei, sau daca mai cautam putin pe site putem observa preturi incredibil de mici la rochii si pantofi, un magazin care si-a castigat increderea oamenilor de la an la an, devenint unul din cei mai importanti comercianti din mediul online.

Se apropie Pastele si trebuie sa facem cadou persoanei iubite, asa ca trebuie sa alegem cateva produse. Am facut pentru dumneavoastra o lista de 5 produse care pot fi achizitionate si daruite cadou pentru persoana apropiata de dumneavastra.

1. Pentru el am gasit o pereche de blugi Jeans extrem de interesanta, ceva in pas cu moda care costa doar 59 de lei. Cred ca este cadoul perfect pentru cineva care nu depaseste varsta de 30-40 de ani, iar pentru cei care depasesc aceasta varsta le recomandam ceva mai serios, o pereche de blugi care nu costa mai mult de 49 ron.

2. Pentru ea recomandam ceva in pas cu anotimpul, o rochie care sa straluceasca si sa nu coste o avere, de exeplu noi am ales o rochie neagra, una care se poate purta atat in timpul zilei cat si seara la un eveniment, club sau intalnire cu prietenii. Pretul este de 29 RON, poza o puteti vedea mai jos.
3. Pentru copii avem de unde alege, putem sa cumparam o pereche de jeans pentru copii care costa doar 15 RON, nu am ales un model anume dar suntem siguri ca o sa gasiti ceva pe placul dumneavoastra in acele produse.
4. Pentru parinti putem alege ceva din categoria electrocasnice, un aspirator cred ca este cadou ideal pentru mame. Costa doar 235 ron, un pret destul de mic pentru un aspirator cu puterea de 2000W de la firma SINGER, o firma destul de cunoscuta in lumea electrocasnicelor.
5. Pentru alte cadouri puteti vedea si rubrica incaltaminte, aici gasiti modele atat pentru barbati cat si pentru femei, o categorie care isi incepe pretul de la 9 lei pentru diversi pantofi. De exemplul modelul de mai jos costa chiar 9 lei, nici macar cat un pachet de tigari. Una peste alta miniPRIX ofera cele mai mici preturi pentru toate categoriile de produse.

1 thought on “OFERTE de Paste cu mini PRETURI de la miniPRIX!

  1. Cred ca oricine adora sa investeasca in tinute, pentru ca ele te definesc si arata cine esti. Imi place cand prind reduceri si cand reusesc sa imi cumpar haine de firma la preturi reduse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *