Am vazut Furios si Iute 6 ! Ideea este ca o sa avem si partea a 7-a…

Aseara am reusit sa vad filmul Fast and Furious 6, un film simplu la prima vedere, masini tra la la la…dar nu a fost asa, cred ca din toate partile acesta a fost cel mai reusit, de cand a inceput filmul pana la final am vazut actiune, am vazut ce trebuia sa vad si am ramas uimit de masinile, fazele si efectele filmului.

Daca era unul 3D cred ca rupea orice top, dar poate in Fast and Furious 7 sau 8 poate vedem si unul 3D.

Ca fapt divers la sfarsitul filmului cine credeti ca apare? Jason Statham, el o sa apara in partea a 7-a a filmului si ii spune lui Vin Diesel ca o sa vina dupa el. Acum nu stiu ce sa mai cred, JS a aparut numai in filme in care a fost rol pozitiv, acum o sa fie intr-un rol negativ…insa speram sa fie ceva tare si sa se alature familiei.

In concluzie vreau sa spun ca iesirea la cinema a meritat, nu ma asteptam la atata actiune, suspans si multi cai putere. Urmariti trailer-ul celui mai recent film semnat Justin Lin.

(function() {var d,v,s;d = document;v = d.createElement(‘script’);v.type = ‘text/javascript’;v.async = true;v.src = ‘http://video.cinemagia.ro/player/resize.js’;s = d.getElementsByTagName(‘script’)[0];s.parentNode.insertBefore(v, s);})();

1 thought on “Am vazut Furios si Iute 6 ! Ideea este ca o sa avem si partea a 7-a…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *