Man of Steel: Eroul 2013 – film incendiar – vezi secvente…

In aceasta seara va prezentam un film legendar, este vorba de Man of Steel, un film care arata foarte bine la prima vedere, cel putin asa pot spune dupa ce am vazut trailer-ul, mult suspans, actiune, efecte speciale si un erou care o sa faca legea in acest film.

Lansarea filmului in Romania o sa fie pe data de 21.06.2013, pana atunci nu avem decat sa-l laudam pe SuperMan, eroul din acest film. De curios am facut o cautare sa vad cat a fost bugetul acestui film, ei bine…se estimeaza undeva la 225 milioane de dolari, la acesti bani investiti probabil o sa fie ceva neasteptat.

Credeam ca o sa fie ceva 3D, insa 225 de milioane de dolari pentru un film normal este un buget foarte mare, colosal.

(function() {var d,v,s;d = document;v = d.createElement(‘script’);v.type = ‘text/javascript’;v.async = true;v.src = ‘http://video.cinemagia.ro/player/resize.js’;s = d.getElementsByTagName(‘script’)[0];s.parentNode.insertBefore(v, s);})();

În panteonul supereroilor, Superman este cel mai popular şi iubit personaj din toate timpurile. Clark Kent/Kal-El (Henry Cavill) este un tânăr jurnalist în jur de douăzeci de ani ale cărui puteri, ce depăşesc puterea de înţelegere a oamenilor, îl fac să se simtă stingher.
Transportat pe Pământ în urmă cu mulţi ani de pe Krypton, o planetă extraterestră avansată, Clark se află în faţa unei întrebări esenţiale – De ce sunt aici? Modelat de valorile morale transmise de către părinţii săi adoptivi, Martha (Lane) şi Jonathan Kent (Kevin Costner), Clark descoperă în curând că a avea superputeri înseamnă a fi nevoit să iei decizii dificile.
Însă lumea are în primul rând nevoie de echilibru, şi atunci aceste decizii trebuie luate. Îşi va folosi oare abilităţile pentru a menţine pacea în lume, sau le va folosi pentru a dezbina şi a cuceri? Clark trebuie să devină eroul cunoscut sub numele de “Superman”, şi nu doar pentru a străluci drept ultima rază de speranţă a omenirii, ci şi pentru a-i salva pe cei pe care îi iubeşte”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *