Post Top Ad

evomag.ro

luni, 17 iunie 2013

300: Ascensiunea unui imperiu - Primele detalii din partea a doua a filmului 300

Probabil va suna cunoscut "This is Sparta", asta s-a cam intamplat in prima parte a filmului 300, un film care a aparut in 2006 si a facut furori in lumea cinematografiei. Timpul a trecut si a sosit timpul pentru partea a doua, aceasta se va numi Rise of an Empire (Ascensiunea unui imperiu) si o sa fie lansata la inceputul anului 2014, mai exact premierea in Romania o sa aibe loc pe data de 07.03.2014.

Pentru moment avem un trailer care a reusit sa stranga pe youtube, doar in cateva zile in jur de 3-4 milioane de vizualizari. La prima vedere pot spune ca pare destul de interesant, insa nu cred ca o sa depaseasca succesul primei parti. Urmariti mai jos trailer-ul si comentati aparitia partii a doua a filmului 300.
Acţiunea filmului 300: Rise of an Empire se petrece înainte de lupta de la Termopile, într-o perioadă în care regele Xerxes consolidează puterea imperiului persan. Întreaga poveste este centrată pe colosala înfruntare navală de la Salamina, unde grecii reuşesc să învingă armată persană pentru a-şi apăra independenţa. cinemagia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu