Am vazut Jaful Perfect 2013! Pierdere de vreme…

Aseara am reusit sa vad filmul Jaful Perfect 2013, un film care am crezut ca o sa rupa din toate punctele de vedere, asta dupa ce am vazut trailer-ul. Ca fapt divers am asteptat filmul acesta, am crezut in el si m-am gandit la altceva.

Daca vezi trailer-ul deja vezi jumatate de film pentru ca cealalta jumatate mai sunt inca doua scamatorii de acest gen. Trebuie sa ai o proasta imaginatie sa nu stii cum se termina, pur si simplu de cand incepe filmul am stiut ca politistul a pus la cale totul pentru a-l infunda pe mos, bineinteles ca totul a fost pus la cale ca la carte si mosul intr-un final a fost inchis conform planului.

Dar dupa cum v-am zis, pierdere de vreme si plus de asta nu stiu de ce un buget asa mare, undeva la 135 milioane de dolari.

Personal nu este un film de vazut la cinema, nu mi s-a parut deloc interesant si totul a fost premeditat. O tampenie, actiune 0 si suspans 0, comedie nici atat. Il incadrez in cele mai proaste filme ale anului, cu tot respectul pentru actorul Morgan Porterfield Freeman dar cred ca a fost cel mai slab film in care el a jucat.

(function() {var d,v,s;d = document;v = d.createElement(‘script’);v.type = ‘text/javascript’;v.async = true;v.src = ‘http://video.cinemagia.ro/player/resize.js’;s = d.getElementsByTagName(‘script’)[0];s.parentNode.insertBefore(v, s);})();


Filmul Now You See Me spune povestea uneia dintre cele mai faimoase echipe de iluzionişti din lume. Membrii acesteia jefuiesc afacerişti corupţi în timpul reprezentaţiilor şi îşi răsplătesc publicul cu banii furaţi. Agenţii FBI sunt pe urmele lor, însă iluzioniştii sunt, surprinzător, mereu cu un pas înaintea legii.
Regizat de Louis Leterrier, filmul Now You See Me: Jaful perfect reuneşte o distribuţie impresionantă formată din: Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Melanie Laurent, Isla Fisher, Michael Caine şi Morgan Freeman. cinemagia.ro

1 thought on “Am vazut Jaful Perfect 2013! Pierdere de vreme…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *