Cei de la panasonic intra in forta cu noile maşini de spălat cu aburi şi noile uscătoare!

Cand pronunti Panasonic, pronunti fiabilitate si performante maxime in domeniul in care ei activeaza, produc cele bune camere de filmat, cele mai cool televizoare si au cele mai bune produse pentru telecomunicatii si birou. Bineinteles ca activeaza si in instalatii de climatizare,Toughbook, accesorii etc

Uitandu-ne la ultimile produse de la ei remarcam ca lanseaza produse din ce in ce mai interesante si cu un design minimalist, dar pe primul loc la ei este fiabilitatea si performantele crescute. Mai jos avem un comunicat de presa despre lansarea noilor masini de spalat si a noilor uscatoare marca Panasonic.

Panasonic a dus mai departe angajamentul său pentru electrocasnice inteligente şi ecologice, prin introducerea noului uscător NH-P80S1 şi a maşinii de spălat NA-140VS4 , ambele cu cea mai recentă tehnologie Steam Action.

Combinând o serie de programe pe abur cu un design revoluţionar şi performanţe de energie de top în industrie, fiecare element din cea mai nouă gamă Panasonic de maşini de spălat şi uscătoare a fost creat ţinând cont de dvs. şi de modul dvs. de viaţă.

Fie că vă grăbiţi sau că aveţi nevoie de o cămaşă fără cute, doriţi să uscaţi hainele uşor şi eficient sau să vă asiguraţi că hainele întregii familii sunt lipsite de alergeni, noua gamă cu aburi de la Panasonic are grijă de toate nevoile privind hainele.

Programe de spălare şi uscare create pentru stilul dvs. de viaţă
Tehnologia Steam Action din noile maşini de spălat şi uscătoare Panasonic reprezintă rezultatul a peste 60 de ani de experienţă şi inovaţie în materie de electrocasnice. Prin integrarea tehnologiei Panasonic de călcat cu aburi în noile maşini de spălat şi uscătoare, Panasonic foloseşte Steam Action pentru a vă călca hainele mai simplu şi mai eficient ca niciodată.

Tehnologia Panasonic Heat Plate creează particule de abur mai fine şi mai puternice decât sistemele convenţionale, permiţând o serie de posibilităţi şi setări noi.

Hainele finisate cu Steam Action au mult mai puţine cute decât cele spălate convenţional sau care trec printr-un ciclu de uscare. Mulţumită particulelor mai mici şi unui jet mai puternic de abur injectat în cuvă, aburul pătrunde mai eficient şi mai bine în fibre, readucându-le la forma lor originală, fără cute. Rezultatele înseamnă mult mai puţine cute pentru hainele dvs. şi, astfel, mai puţin timp pierdut pentru călcatul acestora.

Anumite articole, cum ar fi cămăşile de bumbac, vor fi suficient de fine pentru a putea fi purtate direct după scoaterea din uscător. Cu noua gamă Steam Action, puteţi pune maşina de spălat şi uscătorul să facă mai mult pentru dvs. Atât maşina de spălat, cât şi uscătorul, oferă diferite programe cu aburi, create pentru reducerea timpului de călcat haine şi pentru a vă face viaţa mai uşoară. Cu Steam Action, veţi spune adio grămezilor de haine de călcat.

Mai mult, Steam Action vă permite şi să reîmprospătaţi şi să deodorizaţi hainele, fără necesitatea unui ciclu de spălare, perfect pentru îndepărtarea mirosului de fum sau dacă trebuie să vă reîmprospătaţi ţinuta. Cu programul Reîmprospătare al noilor maşini de spălat cu aburi, articolele din cuvă sunt pulverizate cu aburi la înaltă presiune, desprinzând particulele olfactive care se fixează în fibre, scoţându-le la suprafaţă şi eliminându-le eficient, în doar 25 minute. Alternativ, dacă vă grăbiţi, dar ţinuta dvs. ar avea nevoie de o curăţare destoinică, este suficient să selectaţi modul „Speed” (Viteză) al maşinii de spălat, pentru a reduce timpul de spălare cu 40% – comparativ cu un ciclu de spălare standard.

Maik Stahlbock, Directorul Panasonic al Grupului de Electrocasnice spune: „Filosofia de design Panasonic este simplă: punem pe primul loc clientul şi dezvoltăm produse inovatoare, care fac o diferenţă reală. Cu noile noastre maşini de spălat şi uscătoare, simţim că am atins acest scop oferind o maşină de spălat şi un uscător pentru o îngrijire perfectă a hainelor, fără compromis asupra eficienţei energetice. Mai mult, când vine vorba de călcat haine, ne place sau nu, cu toţii vrem să se termine cât mai repede şi eficient posibil. Mulţumită cunoştinţelor şi expertizei pe care le-am cules de la fiarele de călcat, pasul logic următor pentru Panasonic a fost să integreze această tehnologie cu aburi în produsele de spălat şi uscat, pentru ca întregul proces de spălare şi călcare să genereze cât mai puţine bătăi de cap.”

Un ciclu de spălare care îndepărtează 99,99%* din substanţele alergenice
Mulţumită tehnologiei Steam Action din maşina de spălat Panasonic (NA-140VS4), programul de îngrijire împotriva alergiilor poate îndepărta până la 99,99%* din alergenii din hainele dvs. de spălat. Ba mai mult, Steam Action este o tehnologie mult mai ecologică şi mai delicată cu hainele decât abordările standard, la temperaturi ridicate, ale programelor anti-alergenice. Prin urmare, dvs. şi familia dvs sunteti mai protejati, pentru că maşina dvs. de spălat reduce la minim expunerea dvs. la alergeni, fiind delicată în acelaşi timp şi cu hainele dvs. şi cu mediul.

Alegerea inteligentă pentru economisirea energiei
Cele mai noi produse Panasonic pentru haine au grijă de mediu şi de buzunarul dvs., prin fiecare produs creat să maximizeze economiile de energie şi apă.

Tehnologiile inovatoare Panasonic, pentru maşini de spălat, au făcut ca cea mai recentă gamă să fie extrem de eficientă, culminând cu modelul NA-140VS4, care este cu 30% mai eficient decât cea mai bună cotaţie din clasa A+++. Noua maşină de spălat cu aburi are o capacitate de încărcare mare, de 10 kg, şi oferă o serie de specificaţii care maximizează eficienţa.

Senzorul 3D al maşinii şi motorul cu invertor au fost create pentru a detecta dimensiunea încărcării şi pentru a modifica în mod adecvat viteza şi mişcarea cuvei, asigurând astfel un consum de energie şi de apă optim.

Noua funcţie HydroActive+ oferă, la rândul ei, cinci jeturi multi-direcţionale de apă, garantând cel mai eficient ciclu de spălare posibil. Mai mult, o setare „Eco” specifică va optimiza setările maşinii dvs. de spălat, pentru eficienţă mărită, utilizând 50% mai puţină energie şi 30% mai puţină apă decât un ciclu standard.

Cuva uscătorului NH-P80S1, cu o capacitate mare, de 8 kg şi o pompă de căldură cu tehnologie revoluţionară, permite de asemenea, performanţe de energie din clasa A++. Pe baza aceluiaşi principiu ca încălzirea generată de un aparat de aer condiţionat, pompa de căldură poate genera mai multă căldură, utilizând în acelaşi timp mai puţină energie. În mod similar, tehnologia permite uscătorului cu pompă de căldură să alterneze viteza de rotaţie a compresorului şi să ruleze procesul de uscare cu cel mai eficient randament, reducând semnificativ banii cheltuiţi şi energia.

Uscătoarele standard usucă la o temperatură de 65-70°C. În contrast, tehnologia cu pompă de căldură a modelului NH-P80S1, combinată cu un compresor cu invertor, permite o uscare eficientă, la o gamă largă de temperaturi, de la o limită inferioară de 45°C, până la 69°C. Acest interval oferă opţiunea de uscare delicată, intr- un timp redus şi cu rezultate delicate, în special pentru materialele fine.

Design inteligent
Creat cu un design exterior silenţios, în arcadă, atât maşinile de spălat, cât şi uscătorul sunt create special pentru a absorbi vibraţiile şi reduce la minim zgomotul.

Atât maşina de spălat NA-140VS4, cât şi uscătorul NH-P80S1 au un afişaj şi o interfaţă de utilizator simplă, pe leduri, uşurând selectarea setărilor ideale pentru ciclul de spălare ales.

Produsele pot fi achizitionate din magazinul Panasonic din Oradea , Crisul Center et 4 sau de pe internet accesand paginile www.magazinpanasonic.ro sau www.mezamir.ro

Despre Mezamir
Mezamir este partener Panasonic din 2002, iar începând cu anyl fiscal japonez 2012 are statutul de importator pentru toată gama de produse Panasonic, de la echipamente audio-video la electronice şi electrocasnice, produse foto, de telecomunicaţii şi accesorii.

Sumar caracteristici cheie:
Model
NH-P80S1
NA-140VS4
Tip
Uscător rotativ, cu pompă de căldură
Maşină de spălat cu încărcare frontală
Capacitate de încărcare
8 kg
10 kg
Clasă etichetă de energie
A++
A+++
Consum anual de energie
212 kWh
167 kWh
Consum anual de apă
12.400 L
Afişaj
LED
LED
Dimensiune cuvă Sazanami
107 L / LED interior
70 L
Programe
Bumbac/Colorate, Îngrijire simplă, Rapid 40, Lână, Mătase/lenjerie intimă, Exterior/Sporturi, Bumbac/Colorate, Mixt, Programe temporizate
(Cald şi rece)
Bumbac, Protecţie antiîncreţire, Protecţie antialergică, Cămăşi, Zilnic, Reîmprospătare, Colorate, Mixt, Lână, Haine sport, Lenjerie de pat, Delicate, Îngrijire simplă, Rapid 15, Rapid 50, Spălare la 15°C
Steam Action
Da
Da
Opţiuni
Uscare delicată
Anti-cute
Mod viteză
Prespălare
Clătire extra
Călcare simplă
Eco/Viteză
Tehnologie cu invertor
Compresor cu invertor
Motor cu invertor
Nivel de zgomot
65 dB
53 dB / 71 dB
Pornire programată 24 ore
Da
Da
Blocare de siguranţă
Da
Da
Dimensiuni în mm (î x l x a)
845 x 596 x 625 mm
(max. 602 mm incl. uşa)
845 x 596 x 625 mm
(max. 635 mm incl. uşa)
Greutate
58 kg
74 kg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *