Post Top Ad

evomag.ro

joi, 6 iunie 2013

Cum sa ne alegem un calculator second hand!

Astăzi o să vorbim despre calculatoarele second hand care pot fi achiziţionate din foarte multe magazine online la preţuri foarte foarte mici. Multe persoane când aud de acest termene „second hand” se feresc, însă nu au niciun motiv, pentru că PC-urile second hand sunt mult mai bune decât cele noi. Eu mi-am cumpărat un PC second hand cu ceva timp în urmă şi vreau să vă spun că nu am nicio problemă, funcţionează foarte bine cu câteva îmbunătăţiri. Tot ce trebuie să faci este să ştii ce să comanzi calculatorul perfect pentru, trebuie să ai în vedere pentru ce-l doreşti.
Pentru cei care folosesc PC-ul doar în scopul muncii, adică doar pentru a face documente şi a naviga pe internet vă recomand cu foarte multă încredere calculatorul Dell GX 620 Pentium 4 care vine cu următoare configuraţie: procesor Intel Pentium 4 cu o frecvenţă de 2800 Mhz, are o memorie RAM de 2 GB DDR 2, o capacitate de stocare de 80 GB, interfaţa hardului este SATA, iar viteza de rotaţie este de  7200 rpm. Magazinele care oferă acest calculator second hand îţi fac cadou mouse, tastatura şi garanţie 12 luni plus suport tehnic oricând şi oriunde. Ce zici este o ofertă foarte bună, nu ? Dar, am uitat să specific preţul acestui PC, care este de doar 330 de lei, aproape cât un telefon mobil mediocru.
Dacă eşti patronul unei mici afaceri şi ai nevoie de câteva calculatoare pentru angajaţii tăi nu ezită să comanzi calculatoare second hand, îţi poţi face foarte bine treaba cu ele şi sunt foarte rezistente, calitatea este garantată de toate persoanele care au cumpărat aşa ceva.
Cum vă spuneam şi mai sus, eu mi-am luat un astfel de PC şi mă declar foarte mulţumit de el, am mai cumpărat eu câteva piese noi pentru că îmi doream mai multă viteză de procesare, însă sunt foarte mulţumit de el, sunt de părere că dacă înveşteţi 500 de lei intru astfel de calculator nu ai ce regreta. Chiar dacă prin absurd nu îţi mai funcţionează ceva, poţi schimba piese foarte rapid cu altele de acelaşi calibru, la acelaşi preţ şi nu te doare ‚ sufletul , însă dacă îţi iei un calculator de 2500 de lei şi nu îţi mai funcţionează ceva, trebuie să cumperi piese scumpe şi parcă îţi este necaz să umbli în el după ce ai dat o căruţă de bani. Am dreptate?
Nu mai sta pe gânduri, vrei să îţi cumperi un PC , caută unul second hand, vorbeşte la respectivul magazin şi ţi-l poate face pe placul tău cu ce configuraţie vrei tu. Eu vă recomand tuturor să vă achiziţionaţi un calculator second hand mai ales dacă doriţi să îl folosiţi doar pentru treburile de birou, chiar nu trebuie să dai o căruţă de bani pentru a-ţi face treaba cum trebuie. Şi cele second hand au tastatură şi pot deschide Word sau Excel.

Cam atât am avut de spus referitor la calculatoarele second hand, sper că v-am făcut să înţelegeţi avantajele acestor produse.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu