De unde sa iti iei şi de ce sa iti o imprimantă second hand?


Nu trebuie să vă speriaţi atunci când auziţi de termenul second hand, cele mai bune produse it sunt cele second hand, mai ales imprimantele second hand care sunt din ce în ce mai căutate. De ce? Păi răspunsul este simplu, au o calitate foarte bună, preţul este un mare avantaj deoarece în ziua de azi economia este foarte salba, iar omul îşi doreşte ceva ieftin.
Am să vă povestesc propria mea experienţă. Mi-am achiziţionat o imprimantă nouă de la un magazin celebru din România. Aceasta a funcţionat câteva săptămâni, după care a început să scoate foile pătate de cerneală, am trimis-o la service însă mi-au spus că nu se poate face nimic, ei nu sunt responsabili de această problemă şi că cel mai probabil este din fabricaţie sau nu ştiu ce, cert este că nu puteau nici să mi-o schimbe. Am acceptat soarta şi am stat fără imprimantă ceva timp, până când un prieten a venit pe la mine şi mi-a recomandat imprimantele second hand. Prima dată nici nu i-am dat importanţă, însă după câteva zile m-am gândit eu mai bine şi l-am suna întrebându-l de unde pot comanda. El mi-a data un site foarte ok, am vorbit cu vânzătorul care mi-a făcut cadou şi garanţie plus suportul oricând şi oriunde pentru un an de zile. Acestea fiind spuse am comandat imprimanata second hand la un preţ foarte mic şi am aşteptat doar 2 zile până când mi-a venit chiar la scara blocului. Am despachetat cutia frumos şi aşteptându-mă la ceva urât ( second hand fiind) am avut plăcuta surprindere să constat că produsul meu era împachetat frumos, toate lucrurile la locul lor, arătând ‚poză.  O singură problemă am avut în 3 luni de zile, nu îmi făcea legătura între usb şi computer, însă cu ajutorul celui de la magazinul de unde am cumpărat-o am rezolvat ceasta problemă şi totul decurge foarte normal.
De atunci recomand tuturor produsele it second hand, având plăcută surpriză să constat că dacă doresc un pc sau un monitor mi se pot face reduceri foarte mari.

Imprimantele second hand sunt foarte bune şi uneori nivelul calităţii poate fi unul mult mai bun decât al celor noi. Eu am păţit-o pe propria mea piele şi acum am mult mai mare încredere în produsele second hand, în special produsele it. Preţul imprimantelor second hand porneşte de la 100 de lei şi poate ajunge până la 2500 de lei, însă cu aceşti bani îţi cumperi o super imprimantă cu fax şi tot tacâmul. Acestea sunt recomandate companiilor care tipăresc foarte multe documente zilnic, pentru o familie normală, un produs la 200-300 de lei este foarte bun. Calitatea este garantată, ai cadou garanţie plus suportul online şi telefonic al vânzătorului. Vă recomand cu foarte mare încredere aceste produse şi sunt sigur că nu o să regretaţi după ce încercaţi.
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente