Sunt o baba comunista! Film Romanesc – 23.08.2013

Uite ca si Romanii mai fac filme, de aceasta data este vorba de “Sunt o baba comunista”, un film comedie semnat Stere Gulea, un film ce o sa aibe lansarea chiar in aceasta luna, mai exact pe data de 23.08.2013.

La prima vedere nu prea pare o comedie puternica, cel putin aceasta este parerea mea dupa ce am urmarit trailerul, insa sper sa ma insel si filmul sa fie peste asteptarile mele. Romanii pot spune ca nu m-au dezamagit in ceea ce priveste filmele si de aceea sper sa nu o faca nici de data aceasta.

Mai jos avem trailerul pentru filmul ” Sunt o baba comunista”!

(function() {var d,v,s;d = document;v = d.createElement(‘script’);v.type = ‘text/javascript’;v.async = true;v.src = ‘http://video.cinemagia.ro/player/resize.js’;s = d.getElementsByTagName(‘script’)[0];s.parentNode.insertBefore(v, s);})();

Viaţa liniştită de provincie a soţilor Emilia şi Ţucu este dată peste cap atunci când fiica lor se întoarce din Statele Unite, împreună cu logodnicul ei american. Ce ar fi trebuit să fie o întâlnire fericită se transformă repede într-o situaţie complicată şi în acelaşi timp amuzantă. Părinţii fetei află că tânărul cuplu trece prin probleme financiare grave, aşa că sunt dispuşi la orice sacrificiu pentru ca viitoare familie a fiicei lor să nu ducă lipsă de nimic.

1 thought on “Sunt o baba comunista! Film Romanesc – 23.08.2013

  1. filmele romanesti din ultimii 2-3 ani au fost chiar reusite 🙂 aproape toate.. iar trailer-ul pentru Baba comunista e reusit.. ca mai toate trailer-ele.. sunt curioasa 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *