Post Top Ad

evomag.ro

luni, 5 august 2013

Sunt o baba comunista! Film Romanesc - 23.08.2013

Uite ca si Romanii mai fac filme, de aceasta data este vorba de "Sunt o baba comunista", un film comedie semnat Stere Gulea, un film ce o sa aibe lansarea chiar in aceasta luna, mai exact pe data de 23.08.2013.

La prima vedere nu prea pare o comedie puternica, cel putin aceasta este parerea mea dupa ce am urmarit trailerul, insa sper sa ma insel si filmul sa fie peste asteptarile mele. Romanii pot spune ca nu m-au dezamagit in ceea ce priveste filmele si de aceea sper sa nu o faca nici de data aceasta.

Mai jos avem trailerul pentru filmul " Sunt o baba comunista"!Viaţa liniştită de provincie a soţilor Emilia şi Ţucu este dată peste cap atunci când fiica lor se întoarce din Statele Unite, împreună cu logodnicul ei american. Ce ar fi trebuit să fie o întâlnire fericită se transformă repede într-o situaţie complicată şi în acelaşi timp amuzantă. Părinţii fetei află că tânărul cuplu trece prin probleme financiare grave, aşa că sunt dispuşi la orice sacrificiu pentru ca viitoare familie a fiicei lor să nu ducă lipsă de nimic.

Un comentariu:

  1. filmele romanesti din ultimii 2-3 ani au fost chiar reusite :) aproape toate.. iar trailer-ul pentru Baba comunista e reusit.. ca mai toate trailer-ele.. sunt curioasa :)

    RăspundețiȘtergere