Reduceri de Black Friday 2013

Daca va face placere sa vizitati magazinele in timpul reducerilor, atunci Black Friday 2013 a fi cireasa de pe tort pentru dumneavoastra. Toate magazinele participante vor oferi reduceri pentru vinerea neagra din anul 2013 de cel putin 20%, iar cea mai mare reducere s-a inregistrat la emag atingand o cota de reducere cu pana la 80% din pretul initial.

Pot spune personal ca si eu am dat o tura prin magazine atat cele online cat si cele locale anul trecut si am observat niste reduceri semnificative. Daca la laptop-urile pe care mi le permiteam au fost reduceri de doar 20-30% iar la electrocasnice reducerile erau mai mari, fiind cele mai cautate in aceasta perioada, am observat ca la telefoane reducerile sunt destul de mici, uneori nesemnificative.

Ceea ce ar putea sa se intample anul acesta este reducere excesiva din pretul unor telefoane de catre mari producatori, bineinteles reducere din pretul unor telefoane care nu sunt produse recent. Vreau sa
spun faptu ca este mult mai asteaptat sa se aplice o reducere la un Samsung Galaxy S3 decat la un S4.

Chiar daca am filat magazinele sa prind un produs util la un pret foarte redus, ceea ce mi-a furat privirea a fost pana la urma tot o camera foto de la Domo. Desi nu aveam neaparata nevoie de ea in acel moment, s-a dovedit a fi bun un aseamenea instrument pe care poti sa il ai mereu la tine si sa surprinzi momentele placute impreuna cu cei dragi. Asta ca si fapt divers, dar daca tot era Black Friday si camera avea o reducere de 1.000 de lei, cum sa stai si sa te uiti la ea doar ?

Pot spune ca anul acesta de Black Friday 2013 sau cum ii spune romanul vinerea neagra a reducerilor, am pus la soseta o suma frumusica de bani si am pastrat ceva si pe card ca sa fiu pregatit pe toate fronturile de lupta. Lucrurile pe care o sa ma orientez anul acesta vor vi cateva electrocasnice noi, pentru inlocuirea celor vechi, poate un nou smartphone daca o sa gasesc o reducere semnificativa si cu siguranta laptop-ul meu nu va rezista pana la urmatorul Black Friday, asa ca acum e momentul sa imi cumpar unul noi si performant la reducere.

Si pentru a va face o idee pe ce magazine participane la black friday 2013 o sa imi fac simtita prezenta va pot spune doar faptul ca eu unul nu ma las impresionat de magazinele noi, in care nu prea am incredere in calitatea produselor, asadar voi naviga pe site-urile marilor companii cum ar fi Altex, Domo si cu siguranta pe Emag.ro .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *