Regresie si reincarnare - informatii ce atesta existenta acestor practici

Potrivit unor studii recente, apetitul nostru pentru informatii legate de regresie si incarcare este in continua crestere. Mai mult de jumate din intreaga populatie de pe Pamant crede in viata dupa moarte, in timp ce 70 la suta dintre noi cred in existent sufletului uman. Un numar crescator de oameni se inscriu pentru sedinte de regresie ale vietilor anterioare, o practica in care un terapeut ghideaza individul prin vietile anterioare in timp ce acesta este sub starea de hipnoza.

Multe dintre aceste persoane care accepta reincarnarea sustin faptul ca acest concept poate fi dovedit stiintific. Aceste persoane isi bazeaza credinta pe experientele retraite din vietile anterioare, o abilitate foarte rar intalnita. Acest fenomen se desfasuara sub doua forme distincte. Una dintre aceste forme este hipnoza, atunci cand individul regreseaza anumite persoane dincolo de data lui de nastere.

Cealalta forma este reprezentata de anumiti copii care isi amintesc spontan de o identitate din viata anterioara, uimind astfel membrii familiei cu detalii specifice ce se potrivesc cu cele ale unei persoane decedate. Putem numii aceste experiente dovezi ale reincarnarii?

Regresia hipnotica ca o dovara a reincarnarii

Hipnoza poate fi definita ca o metoda de a induce o stare modificata a constiintei, ce determina o persoana sa devina foarte receptive la sugestiile hipnotizatorului. Aceasta metoda a fost utilizata in psihanaliza pentru tratarea bolilor psihice prin evocarea evenimentelor dureroase care stau la baza acestora si apoi prin transmiterea sugestiilor vindecatoare. Desi a dovedit rezultate incurajatoare atunci cand a fost folosita ca o terapie psihiatrica, este adevarat ca hipnoza poate combina fantezia cu memorii reale sau ca poate crea chiar si episoade fictive.

In stari adanci de hipnoza, anumiti pacienti au declarat faptul ca sufletul lor a parasit corpul si a calatorit in anumite taramari spiritual misterioase. Altii au avut o experienta mistica de unitate cu universul.

Un aspect interesant al marturiilor inregistrate sub starea de hipnoza este faptul ca ele depind in mare masura de datele deja existente in cunostintele istorice actuale. Multe persoane au devenit extrem de fascinate de  acest subiect, asa ca au decis sa deschida cabinete, site-uri si alte activitati legate de hipnoza, asa cum au facut si cei de la www.hipnozacomplementara.ro unde puteti afla mai multe despre acest subiect.
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente