Nu ai cauciucuri de iarna ? miniPRIX iti incalta masina…

Cand spui miniPRIX te gandesti la haine, incaltaminte si accesorii, dar se pare ca de la o zi la alta magazinul se dezvolta pe toate planurile. De data aceasta au in oferta cauciucuri de iarna, greu de crezut dar gasesti cele mai mici preturi, toate dimensiunile si o gama variata de firme, de la Goodyear pana la Dunlop, Sava Continental etc.

Eu unul o sa-mi echipez masina cu dimensiunea 195x60x15, preturile pentru dimensiunea care imi trebuie mie incep de la 199 RON, insa cu 329 RON pot opta pentru Dunlop, o marca mult mai consacrata si mult mai echilibrata.

In concluzie, daca doresti sa achizitionezi anvelope de iarna ieftine, nu uita ca exista magazinul online miniPRIX, de acolo poti cumpara la preturi rezonabile cauciucurile de care ai nevoie in aceasta iarna,

Ca tot suntem la capitolul noutati mai trebuie sa adaugam ceva, este vorba de categoria uleiuri si aditivi auto, aici avem de ales dintre Aral si Castrol, eu unul o sa merg pe Castrol 5w40, mi se pare uleiul optim pentru masina mea, insa fiecare masina are codul ei, cod pe care il gasiti in meniul din stanga de pe pagina uleiuri si aditivi.

Interesant mai este faptul ca avem transport gratuit daca achizitionam minim 2 anvelope, toate site-urile concurente pe aceasta nisa te obliga sa cumperi 4 anvelope pentru a beneficia de transport gratuit, ei bine miniPRIX a facut si vor face in continuare sacrificii pentru ca toti clientii sa fie multumiti.

Nu uita, iarna aceasta trebuie sa incalti masina cu cauciucuri de la miniPRIX, iar daca nu vrei sa intri in iarna cu uleiul neschimbat, atunci il poti achizitiona si pe acesta alaturi de un aditiv auto.

1 thought on “Nu ai cauciucuri de iarna ? miniPRIX iti incalta masina…

  1. miniprix iti pune la dispozitie acum si cauciucuri?? adica daca eMag a bagat si cosmetice… de ce nu?? si daca au si preturi ok, ce mai conteaza de unde le ei? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *