Lupul de pe Wall Street – incasari record !

Lupul de pe Wall Street este unul din cele mai bune filme lansate in acest inceput de an, cu incasari record in Romania, asta pentru ca doar in cateva zile de la lansare a adus in salile de cinema peste 94 de mii de persoane.

“Lupul de pe Wall Street” il are in rolul principal pe Leonardo DiCaprio, aici putem sa punem accent pe Bani, Femei, Putere, Petreceri si Droguri, dar la un moment dat se duc toate de rapa si se transforma totul intr-un cosmar. Probabil este si o lectie de viata in care trebuie sa invatatm ca modestia este arma tuturor bogatilor.

Filmul a fost lansat in cinematografele din Romania pe data de 10 ianuarie 2014 si adus pe micile ecrane de MediaPro Distribution. In box office-ul American, Lupul de pe Wall Street este pe locul 3 fiind devansat de Supravieţuitorul si Frozen (Regatul de gheaţă), in Romania este pe locul 1 si pare sa fie filmul preferat de toti Romanii.

(function() {var d,v,s;d = document;v = d.createElement(‘script’);v.type = ‘text/javascript’;v.async = true;v.src = ‘http://video.cinemagia.ro/player/resize.js’;s = d.getElementsByTagName(‘script’)[0];s.parentNode.insertBefore(v, s);})();

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *