Maraton de programare organizat de Allview!

Cei de la Allview nu numai ca lanseaza fel si fel de smartphonene-uri si tablete, mai nou, organizeaza prima editie a maratonului de programare Entrepreneurship, un maraton ce va avea loc în 28 şi 29 martie 2014 în Aula Universităţii Transilvania din Braşov.
Prin aceasta cale, tin sa anunt toti cititorii studenti care stiu programare si sunt din Romania, sa se inscrie la acest maraton, foarte benefic, in plus de asta o experienta de care nu vei mai da de ea foarte curand.


Entrepreneurship are la baza promovarea aplicatiilor in tarile Uniunii Europene, aplicatii efectuate de studentii Romani pasionati de programare. Cei care vor demonstra ca sunt capabili sa puna in evidenta impactul social, creativitatea şi originalitatea vor fii rasplatiti in cadrul ceremeniei de decernare a premilor.
În cadrul maratonului, echipe de studenţi formate din doi până la patru membri vor dezvolta, timp de 24 de ore, o aplicaţie cu utilitate socială pentru device-uri care folosesc sistemul de operare Android. Un exemplu tipic îl reprezintă aplicaţiile destinate persoanelor cu dizabilităţi.La finalul competiţiei, cele mai bune 3 proiecte vor fi premiate de un juriu de specialitate. Toate lucrările participante vor fi donate Comisiei Europene.
Pentru a va putea inscrie la acest marato, nu uitati sa vizitati site-ul: www.entrepreneurshipbv.ro 

Allview ramane unul din cei mai importanti producatori si distribuitori de smartphone-uri si tablete din Romania. Inca din 2002, Allview a inceput in forta si a ajuns in zilele noastre sa concureze cu producatori destul de puternici, aici putem sa amintim de Samsung, LG sau HTC.

Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente