Cum recunoastem pastilele de slabit cu adevarat eficiente!

Datorita popularitatii pastilelor de slabit, pe piata s-au strecurat si multe produse contrafacute care sunt cu adevarat periculoase. Mai departe de faptul ca acestea nu functioneaza si nu dau rezultatele promise de varianta originala, ele pot contine si ingrediente extrem de toxice precum vopseaua de masina sau lacul pentru podea. Din acest motiv, se recomanda mare atentie in alegerea unor pastile eficiente de slabit, cu ingrediente 100% naturale si sigure.

Pentru ca in general cele mai multe pastile de slabit existente pe piata in momentul actual sunt produse si comercializate dupa standarde ridicate, intrand in categoria de produse si suplimente naturale, este mult mai simplu de realizat o lista de sfaturi in legatura cu modul in care pot fi evitate produsele contrafacute.
1. Tara de origine – cele mai multe pastile contrafacute sau periculoase datorita faptului ca in tarile de origine acestea nu sunt supuse niciunui tip de teste sau reguli de siguranta sunt produsele din China, India si Brazilia. Acestea trebuie pe cat se poate evitate. Cele mai sigure produse sunt cele Nord Americane, supuse standardelor FDA (Food and Drugs Administration).
2. Ingrediente periculoase – unul dintre cele mai periculoase ingrediente responsabile de efecte secundare severe este Efedrina, care se poate intalni in lista de ingrediente si sub numele de Efedra, Sinensis sau Mau Haung. Tot periculoase sunt si Sinefrina si Zhi Shi. Daca acestea apar pe lista de ingrediente este mai bine ca pastilele respective sa fie evitate.
3. Cafeina – cele mai multe pastile eficiente de slabit contin si cantitati mici de cafeina, aceasta avand si rol energizant. Problema apare atunci cand cantitatea de cafeina din pastile este mult prea mare. Cantitatile mari de cafeina, in mod special la persoanele care nu sunt obisnuite cu consumul de cafeina sau care nu tolereaza cafeina, pot duce la insomnii, scaderea libidoului si in cazuri extrem de rare, infarct. Pe site-uri de specialitate precum acesta, cele mai multe pastile de slabit folosesc pentru efectul energizant extractul de ceai verde care contine cafeina in limitele admise si care are multe alte efecte benefice asupra sanatatii.
4. Atentie la reclamele false – cele mai eficiente pastile de slabit, cele care sunt cu adevarat de incredere, vor mentiona intotdeauna ca efectul maxim este obtinut in momentul in care cura cu pastile eficiente de slabit este insotita si de o schimbare in regimul alimentar asociata cu exercitii fizice. Pastilele de slabit sunt un ajutor de nadejde care suprima apetitul sau accelereaza arderea grasimilor, insa vointa de a obtine corpul dorit trebuie sa vina tot de la fiecare persoana in parte. Rezultatele nu se pot obtine stand in fata calculatorului sau a televizorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *