Protectie praguri pentru masina ta !

Este foarte adevarat ca pentru unele persoane anumite accesorii auto par lipsite de utilitate,   insa nu este de fiecare data asa. Din fericire, datorita numeroaselor produse pe care le putem   achizitiona, ne asiguram atat de confortul nostru, cat si de o ingrijire corespunzatoare a masinii si   de protejarea acesteia. Astfel, masina noastra va arata mereu foarte bine, fara ca noi sa cheltuim   sume mari de bani sau sa depunem eforturi mari.   Printre produsele care se pot cumpara pentru a proteja masina se afla o protectie praguri. Aceasta   se poate cumpara pentru fiecare model de masina, dupa cum se poate observa si pe site-ul http://www.ptc-auto.ro/protectie-praguri-auto, astfel incat, chiar daca dispuneti de un model mai vechi,   veti gasi o protectie praguri corespunzatoare.   

Rolul protectiilor pragurilor este acela de a proteja caroseria, respectiv pragul portbagajului de   posibilele zgarieturi care pot avea loc atunci cand urcati si coborati bagajele in sau din masina.   

protectie praguri auto este confectionata din materiale de o calitate superioara, prin folosirea   tehnologiei moderne si se remarca prin finisarea de inalta calitate.   In plus, materialul din care este confectionata este din plastic si este unul rezistent, durabil si   flexibil, care nu contine elemente metalice, ce pot sa determine coroziunea caroseriei. Astfel,   se poate utiliza in deplina siguranta pentru masina ta, iar pentru a se monta, este nevoie o banda   dublu adeziva M3.   

Un apect foarte important al unei protectiei praguri consta in costul mult mai mic al achizitionarii   unei protectii, spre deosebire de costul neceesar pentru polish sau revopsirea pragului de   incarcare zgariat de bagaje. De asemenea, puteti indeparta protectia praguri ori de cate ori   doriti si fara sa ramana urme pe bara din spate a masinii. Alaturi de rolul de protectie impotriva   zgarieturilor, care este deosebit de important, protectiile pentru praguri sunt recomandate si din   punct de vedere estetic, deoarece imbunatatesc aspectul barei din spate a masinii. 

Cu siguranta,   nu exista niciun risc ca masina sa aiba de suferit in urma aplicarii unei protectii praguri, ci doar   de castigat.   Cat despre producatorul de la care se pot cumpara protectiile pentru praguri, puteti fi tentati sa   credeti ca cele produse de producatorul masinii vor fi de cea mai buna calitate, insa nu este de   fiecare data asa. Tocmai de aceea se recomanda utilizarea unor produse aftermarket, care pot fi   de o calitate mult mai buna decat originalul, atat prin calitatea de care dispun si avantajele pe   care le ofera, cat si prin aspectul mult mai atractiv.  

 Important este sa gasiti produsul potrivit, pentru a cumpara protectii pentru praguri de o calitate   superioara si a asigura astfel protectia barei din spate a masinii. Se poate vizita site-ul http://www.ptc-auto.ro/protectie-praguri-auto, pentru a afla care sunt produsele pe care le ofera PTC   Auto in materie de protectie praguri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *