Ce stil sa adopti pentru un living de exceptie?

Tot mai multi oameni pun accent pe decorarea living-ului, fiind o camera in care isi petrec mult timp. In plus, in ultimii ani tot mai multi oameni urmaresc tendintele occidentale si americane in structurarea si decorarea caselor, pentru ca traiul lor sa arate ca si in filme.

Dar, lasand la o parte tendintele nascute din perspectiva “vreau si eu ce are vecinul”, un living are rolul lui: cand ai invitati, servirea gustarilor in bucatarie poate sa fie nepotrivita, sau prea familiala, cu toate ca invitatii s-ar putea sa nu fie de-ai casei. In plus, daca vreti sa va uitati la televizor si singurul disponibil este in dormitor, ii vei invita acolo? Dormitorul si bucataria sunt incaperi mai persoanele, locurile unde petreceti voi mult timp, dar livingul este o incapere pentru oaspeti, o camera care trebuie decorata cu bun gust. Pentru acest scop, cei de la Tamos.ro va pun la dispozitie o gama larga de mobila pentru living – vedeti aici cateva modele foarte populare.

In continuare voi vorbi despre un stil de decorare a livingului, foarte popular in zilele noastra: stilul minimalist.

Ce presupune un stil minimalist?

Un stil de amenajare minimalist se caracterizeaza prin mult spatiu, mobilier simplu cu linii drepte si asimetrie. Un living in care se adopta un stil minimalist va fi decorat cu mobilier si obiecte de culori naturale, deschise – stilul isi doreste sa obtina o atmosfera calda, intima si luminoasa.

Stilul minimalist nu incarca o camera cu obiecte inutile, dar o “incarca” cu multa lumina, spatiu si ospitalitate. Liniile drepte si rigide, chiar colturoase, ale pieselor de mobilier sunt completate de nuantele naturale ale peretilor, calde si primitoare.

Pentru un living minimalist, rezuma tot mobilierul la cateva polite si corpuri suspendate, o canapea, o biblioteca si cateva corpuri simple si utile. Persoanele mai creative, care stiu sigur ca au bun gust in amenajarile interioare pot sa isi creeze propriul model de living folosind piese de mobilier modulare. Acestea, imbinate, pot rezulta in ansambluri de mobila unice si interesante – vedeti aici articolele modulare disponibile in oferta Tamos.ro.

Tamos
Mobila, canapele si saltele de vanzare
Sos. Morarilor nr.2, sectorul 2 Bucuresti, 22452 , RO
Phone: 021 255 6677

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *