Angajarea unui dj de botez

Botezul este un eveniment important din viata unui cuplu. Desi este un eveniment deosebit de fericit exista cateva lucruri care sunt destul de stresante pe timpul pregatirii si desfasurarii activitatilor. In special daca este un eveniment caruia doriti sa-I acordati o amploare mai mare, atunci trebuie sa va orientati catre profesionisti si sa lasati amatorismul deoparte. Acest lucru este valabil si din punct de vedere al muzicii alese.

Un botez este o ocazie importanta si poate ca nu doriti sa fiti propriul dj de botez. Numarul de ani pe care o anumita persoana ii are in spatele platanelor poate fi un indicator al nivelului de experienta insa unele persoane sunt specializate pe anumite tipuri de evenimente an de an. O persoana care are mai putini ani vechime dar care a participat la mai multe evenimente de acelasi gen poate sa fie de multe ori mai experimentata decat una care are vechime mai mare insa nu are experienta pe acest gen de evenimente.  De asemenea, este bine sa va interesati daca o astfel de persoana are experienta dobandita prin formarea profesionala alaturi de alti dj cu renume.

Ca si in alte meserii, pentru a fi un dj de botez bun, implica multa pricepere pentru a va mentine la varf. Daca o persoana participa doar la cateva evenimente pe an, atunci este foarte posibil sa nu fie in forma maxima atunci cand se apropie evenientul dumneavoastra. Daca intrebati un dj de botez la cate astfel de petreceri a participat in decursul anului veti avea un indiciu asupra potentialului sau profesional.

Un alt lucru care trebuie luat in considerare atunci cand faceti o astfel de selectie se refera la alte tipuri de evenimente diferite de botezuri. Exista multe alte tipuri de petreceri care necesita aproximativ aceleasi deprinderi si cunostinte si care pot fi luate ca puncte de referinta atunci cand luati aceasta decizie. Exista chiar evenimente mult mai complexe si care cer mult mai multa indemanare din partea unui dj de botez decat cel organizat de dumneavoastra si daca respectiva persoana a participat la astfel de petreceri atunci inseamna ca are suficient antrenament.

Nu trebuie insa nici sa cadeti in cealalta extrema si sa alegeti un dj de botez foarte ocupat. Unele persoane care lucreaza in aceasta bransa incearca sa obtina cat mai multe contracte pentru a avea un profit maxim. In acest sens, ei participa aproape zilnic la petreceri si acest lucru poate fi deosebit de obositor. Noptile pierdute la butoanele aparatelor de mixat cantaresc foarte greu in performata si odata cu trecerea timpului se instaleaza o oboseala cronica care nu mai poate fi evitata sub nici o forma. De aceea este putin probabil ca un dj de botez care are un program foarte incarcat sa dea un randament bun.  
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente