Magazin online echipamente retelistica!

Acum puteti achizitiona sute de produse dintr-un magazin online specializat in echipamente de retelistica. Indiferent daca aveti nevoie de cabluri de fibra optica sau cabluri de cupru, puteti studia si alege din oferta disponibila atat de varianta, produsele care se potrivesc cel mai bine cu proiectul dumneavoastra si activitatea pe care o desfasurati.

In materie de fibra optica, puteti alege din peste 500 de produse din categorii ca patch panel, dispozitive pasive si active, conectica, bobine de lansare, cabluri optice, cabinete si camerete pentru depozitarea cablurilor. Sigur ca in activitatile specifice de retelistica si cablare aveti nevoie in orice moment de scule si accesorii potrivite. Veti gasi in magazin cravate de prindere, crimpere, creioane cu lama de carbura, cu safir sau diamantat, cutite pentru indepartarea mantalei cablurilor FIS, strippere si diverse modele de pensete, consumabile si rucsacuri cu instrumente de sudat.

Pentru tehnicienii care au nevoie de pachete complete de scule si accesorii de cablare fibra optica, exista o varietate de truse de scule, de la cele cu scule de baza pana la cele cu un numar mai mare de scule sau de calitate superioara. Preturile pentru o trusa de scule variaza intre 500 si 1500 de euro.

Sigur ca atunci cand vorbim de intretinerea unor echipamente de cablare pe fibra optica nu putem sa uitam de produsele si solutiile de curatare. Alcoolul izopropilic, cel mai utilizat produs de curatare pentru conectorii fibrei optice are un pret in jur de 4 euro, per 1 litru. In afara de solutiile de pregatire fibra optica FIS si solutiile de curatare a conectorilor optici FIS, exista si sprayuri de curatare. Aceste produse tind sa aiba cam acelasi pret, undeva intre 13 si 25 de euro. Pentru curatarea fibrei optice, foarte comod si usor de utilizat sunt servetelele umede. Puteti achizitiona un pachet de 50 de bucati la pretul de 16 euro.

In orice companie ce activeaza in domeniul de retelistica si cablare ar trebui sa existe cel putin un kit complet de curatare fibra optica FIS. Aceste kituri se pot monta pe perete si variaza ca pret intre 250 si 350 euro. Din Romania puteti incerca magazinul www.pro-networking.ro de unde puteti achizitiona echipamente de fibra optica si cupru, aparate de masura si testare si trusa de scule.

Magazinul de echipamente de retelistica va ofera si solutii de cablare pe baza de cupru. Puteti gasi o multitudine de cabluri, patch panel-ri si prize, dispozitive active, unelte si accesorii specifice. In categoria de conectica cupru sunt disponibile patch cordurile si conectorii RJ. Preturile difera in functie de specificatii si de gradul de calitate.

Dintr-un magazin online de echipamente de retelistica puteti procura de asemenea aparate de masura si testare, de la power metre, pana la multimetre, testere si analizoare, sonometre, data logger-e si termometre. Nu va ramane decat sa alegeti aparatul de masura si control care se preteaza cel mai bine pentru scopul dumneavoastra.

In final, mai adaugam doar ca magazinul de echipamente de retelistica va pune la dispozitie si un configurator de patch corduri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *