Tipuri de faruri Xenon

Un far este o lampa atasata in partea din fata a unui vehicul pentru a lumina drumul pe care-l urmati atunci cand va aflati la volan. Desi este folosit alternativ in discutii informale, farul este termenul pentru dispozitivul insusi, referindu-se in mod corespunzator la fasciculul de lumina produs si distribuit de catre dispozitiv. Performanta farurilor s-a imbunatatit in mod constant de-a lungul timpului, stimulat de marea diferenta intre timpul zilei si decesele in trafic pe timp de noapte, ajungand la cea mai noua tehnologie, cea pe baza de xenon.

Tipurile de becuri cu xenon sunt de foarte multe feluri, insa inainte de a achizitiona becuri pentru farurile masinii tale, verifica sa fie compatibile in manualul de proprietate.
Becuri de sticla colorate de tip xenon au o durata mai lunga a culorii initiale decat becurile pictate in culori. Amestecul de gaz arde luminos, mai rece si mai mult.

Faruri Xenon cu control de la distanta – sunt becuri colorate in albastru, ce ard mai luminos decat halogenul. Usor de instalat, kitul cu telecomanda elimina necesitatea gauririi carcasei pentru instalare. Luminile se monteaza cu usurinta pe vehicul cu suruburile incluse sau cu banda dublu adeziva. Include doua lumini cu lentile de sticla, kit de cabluri pentru instalare la distanta si hardware-ul de montare.

Faruri xenon offroad cu cuart. Acestea au o forma modernizata, rotunda sau dreptunghiulara, iar luminile dispun de capsule speciale, acoperite de cuart, care sunt umplute cu un amestec de gaz Xenon albastru de inalta performanta, pentru a produce o lumina intensa si alba, care se apropie de stralucirea sistemelor HID. Becul puternic are filament dual si va permite sa comutati de la faza scurta la faza lunga. Produce de patru ori mai multa lumina decat farurile conventionale, dar se recomanda exclusiv pentru utilizarea off-road.

Faruri Xenon de ceata cu control de la distanta imbina performanta xenonului cu comoditatea utilizarii de la distanta. Sunt usor de instalat, prin faptul ca noul kit xenon de control elimina nevoia de face o gaura pentru a instala pornirea sau oprirea. Luminile se monteaza cu usurinta la vehicul cu suruburile incluse. Nu ocoli aceste faruri HID, lumini de conducere si lumini de ceata, care vor fi in masura sa indeplineasca nevoile dumneavoastra atat pe drum normal, cat si in conditii de vreme rea. Cele mai multe kituri de lumina HID sunt proiectate pentru instalare directa si setul include becuri, cablaj, balasturile si aprinzatoarele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *