Cele mai ieftine telefoane

Aceste telefoane mobile ieftine iti vor dovedi inca o data ca nu trebuie sa cheltui o avere pentru a obtine ceea ce iti doresti. Alegerea unui telefon mobil poate fi o sarcina descurajatoare, mai ales daca sunteti in incercarea de a economisi bani. La urma urmei, telefoanele de astazi vin intr-o mare varietate de forme si dimensiuni si ofera o gama larga de caracteristici si preturi. Dar nu va faceti griji: nu trebuie sa cheltuiti prea mult pentru a obtine mai mult.

Daca sunteti in cautarea unui telefon mobil accesibil care este capabil sa faca atat apeluri, dar si mai mult: sa poate inlocui laptopuri ieftine si chiar naviga pe Internet, sa faca fotografii frumoase si sa trimita e-mailuri si mesaje text, ati ajuns la locul potrivit. Aceasta lista cuprinde unele dintre cele mai bune telefoane mobile ai toate dintre ele sunt buget friendly. Fiecare telefon de pe aceasta lista este disponibil pentru mai putin de o suta de lei si, in unele cazuri, chiar gratis.

1. Pantech Pursuit combina distractia si practicul intr-un singur pachet compact. Disponibil fie verde
sau albastru, acest telefon stil slider are un design atragator si combina caracteristici utile, inclusiv un ecran tactil de 2,8 inch si o tastatura Qwerty. Pursuit are, de asemenea, un control shake, care va permite sa accesati anumite functii prin agitarea telefonului.

2. LG VX5600 Accolade este un telefon cu clapeta care nu ofera o multime de figuratie, dar se ocupa de nevoile tale de baza fara probleme. Drept bonus, acest model are ambele afisaje, intern si extern, precum si un suport pentru Bluetooth, astfel incat sa-l puteti utiliza cu un set de casti hands free. De asemenea, vine cu acces direct la motorul de cautare Bing al Microsoft.

3. LG enV3, un model dintr-o gama de telefoane de vanzare texting populara dintotdeauna. Iar V3 nu este o exceptie, ca si predecesorii sai, acesta are un design compact, pliere, iar din exterior pare un telefon mobil mediu. Este mic si confortabil de tinut in timpul convorbirilor, dar deschiderea laterala va descoperi un ecran de 3 inch si o tastatura completa qwerty, tot ce ai nevoie pentru o masinarie plina de mesaje.

4. Pantech Breeze II este numit un telefon entry level, iar pretul nu dezminte acest zvon. Dar acest lucru nu inseamna ca dispozitivul nu detine unele caracteristici incontestabil avansate, inclusiv suport 3G, comanda vocala si capacitate de video share. Are, de asemenea, un browser Web de baza si o multime de optiuni de mesagerie, inclusiv suport de e-mail mobil.

5. LG dLite, un telefon cu design luminos, disponibil in roz sau albastru pastel, culori mai putin accesibile pentru toata lumea. Dar daca sunteti in contact cu partea feminina, dLite va apela la tine. Este un factor de forma, la indemana cand este pliat, cu un design subtire si usor si cu lumini pe exterior, datorita unui ascuns LED Martic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *