Cadouri care te ajuta sa economisesti

Economisirea de bani atunci cand esti in goana dupa cadouri de Craciun este frumos, dar stii ce e si mai frumos? Alegerea unui cadou potrivit, care sa-l bucure pe destinatar, dar care sa nu te coste o avere. Iata cateva variante de cadouri de Craciun ieftine, pe care nu trebuie sa le treci cu vederea:

1. Acumulatori si incarcator

Atat multe dintre cadourile de Craciun, cat si gadget-urile in general, necesita baterii ca sa functioneze. Ofera in dar un incarcator de baterii impreuna cu un set de baterii reincarcabile si vei fi privit ca un adevarat erou.

2. Becuri LED

Pana acum cu totii am auzit ca becurile cu LED-uri pot salva o multime de bani, dar cat de multi oameni au facut de fapt comutarea? Identifica-i pe cei care se potrivesc profilului pe lista ta si daruieste-le un pachet de becuri cu LED pentru a incepe.

3. Un abonament la ziar

Ziarele sunt o sursa excelenta de cupoane de reduceri si informatii despre evenimente gratuite. Identifica-i pe cei neabonati printre apropiatii tai si introdu-i intr-un mod inedit de a economisi bani, oferindu-le acest cadou de Craciun.

4. Un cupon de carte

Cartile promotionale sunt un cadou grozav, deoarece acestea sunt pline de cupoane specifice beneficiarului si pot fi utilizate pe tot parcursul anului.

5. Pungi de cumparaturi reutilizabile

Trecerea la pungi de cumparaturi refolosibile este o modalitate foarte buna de a deveni ecolog, iar acum, ca tot mai multe magazine ofera reduceri pentru a aduce propriile pungi, este, de asemenea o modalitate foarte buna de a fi “verde”. Cumpara pungi de cumparaturi refolosibile pentru oamenii de pe lista ta si vor economisi de fiecare data cand fac cumparaturi.

6. Pungi de sandwich reutilizabile

Pungile de tip sandwich de plastic trebuie sa fie cumparate din nou si din nou. Ofera acest articol de pe lista de cumparaturi cuiva pentru a-l surprinde.

7. Lumanari

Lumanarile pot raspandi caldura si atmosferaplacuta intr-o camera. Redu dependenta de becuri si ajuta-te sa gasesti drumul prin casa atunci cand stingi lumina. Sunt un must have pentru romantici, dar si o alegere nemaipomenita pentru cosuri cadou de Craciun. Alege unele lumanari frumoase din ceara de albine pentru a le darui.

8. Lanterna cu LED

Lanternele sunt un alt element absolut necesar supravietuirii, dar costul inlocuirii bateriilor poate fi destul de mare. Ei bine, o lanterna cu LED poate fi un dar de Craciun potrivit macar pentru o persoana de pe lista ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *