Hijab - un nou trend in moda!

Hijab nu este doar o piesa vestimentara pusa pe cap, este un mod de viață.

Dacă ești o fată acoperită și mereu în căutarea celor mai noi tendinte in acest domeniu al modei va recomandam cativa pasi de baza pentru alegerea si combinarea Hijab-ului:

Nu se teme de culori indraznete. Fiind mereu acoperita nu înseamnă ca trebuie sa alegi intotdeauna doar culori inchise, culorile îndrăznețe și strălucitoare iti vor da întotdeauna o eleganta speciale care te va face diferita de celelalte femei

Alegerea stilului tineresc este necesara. Moda nu exista fără un dram de tineret, ceea ce le face mai atractive și izbitoare. Inscripțiile nu vor da un aspect copilăresc cum crezi, dar vor adăuga un aspect de tineret, împreună cu culori luminoase.

Nu trebuie să fii nedumerita prea mult timp atunci când alegi un Hijab. Culoarea neutra este un favorit, vei reusi întotdeauna sa o combini indiferent de culorile hainelor purtate. Dacă sunteți un novice in a  purta hijab și nu ati invatat sa combinati culorile esarfelor cu hainele tale , nu ezita să achiziționeze culori neutre, cum ar fi alb sau bej și să sa le combini cu hainele de strada.


Accesorii. Un factor important in prezentarea ta. Nu renunța la adăugarea unui accesoriu izbitor, acesta va câștiga un plus de eleganță și rafinament.

Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente