Ponturi inteligente pentru a economisi cu invitatiile de nunta

Nuntile sunt scumpe, iar daca esti parte a unui cuplu econom si grijuliu cu bugetul, esti probabil, in cautarea unui mod de a economisi bani ori de cate ori poti. Invitatiile de nunta pot fi incredibil de scumpe: modele personalizate, tiparire in relief, plicuri caligrafiate. Darasta nu inseamna ca trebuie sa te blochezi la invitatii cu hartie subtire sau imprimare neclara, cu scopul de a salva cativa dolari. Iata cum sa obtii invitatii de nunta ieftine, dar pe care sanu-ti fie rusine sa le trimiti.

Fa cumparaturi prin apropiere – Chiar daca magazinele de nunti si de papetarie sunt locuri minunate pentru a vedea o mare varietate de invitatii, nu sunt cu siguranta singurul loc de unde sa le cumperi. Alte optiuni includ magazinele de aprovizionare pentru birouri si alte antrepozite de magazine cu discounturi, cataloage de comenzi prin posta si desigur on-line. Multe dintre aceste locuri ofera aceleasi invitatii sau modele foarte similare pentru mult mai putini bani. Ca pont, comandamostre inainte astfel incat sa poti vedea calitatea hartiei si imprimarea inainte de a le cumpara.

Diferite tehnici de imprimare – O invitatie de nunta gravata este un lucru frumos, dar si  unul costisitor. Dar exista alternative care sunt la fel de convingatoare si mai putin scumpe. Termografia va va oferi acelasi aspect ridicat si se obtine pentru mult mai putini bani. Si pentru o nunta mai casual, imprimarea laser, de acelasi tip folosit in reviste si carti postale, este perfect adecvata.
Un mic extras – Invitatiile complicate cu supra coperta, arcuri, mai multe straturi de hartie si alte ornamente sunt foarte populare, dar aceste mici detalii suplimentare se pot adauga intr-adevar si creste costurile. Nu numai ca vei plati mai mult, dar ar putea exista si taxe ascunse de asamblare, precum si costuri suplimentare de la oficiul postal. In locul unui design complicat si complex, opteaza pentru o invitatie simpla imprimata pe o hartie de inalta calitate.

Un acord global – Sigur ca e distractiv sa personalizezi, dar daca trebuie sa lucrati cu un buget restrans, cauta o companie care ofera pachete cu discount. Cumpararea de invitatii de nunta de calitate ca unitati comune sau pachete cu carte de raspuns, plicuri si alte elemente de papetarie, poate fi mai ieftina decat alegerea invitatiilor separat. In plus poti primi si alte bonusuri. In plus, unele magazine pot oferi reduceri pentru comdarea comuna a invitatiilor de nunta, carduri de multumire si alta papetarie informala.

Plicul – In mod traditional, invitatiile de nunta sunt trimise in plic ca sa nu se deterioreze si sa nu se murdareascain timpul transportului. Dar din moment ce livrarea se poate face personal, puteti economisi bani prin neutilizarea acestui plic, urmand sa-l folositi doar pentru invitatiile trimise prin posta sau alt curier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *