Carcasa de telefon - Accesoriul indispensabil

Un accesoriu important pentru orice telefon mobil este carcasa. Aceasta este considerate protectorul lui, facandu-l mai rezistent la cazaturi sau loviri si mai mult decat atat ii confera si o nota de elegant acestuia.

Orice telefon poate fi protejat prin achizitionarea unei carcase de protectie. Oricat de performant ar fi telefonul, trebuie stiut ca nici un aparat nu este indestructibil. Mai ales atunci cand ecranul este din ce in ce mai mare, trebuie sa constientizam ca fragilitatea acestuia este invers proportionala cu potentialul sau tehnologic.

Odata hotarat si poate patit, ai de ales dintr-o varietate de carcase de telefon, fiecare cu avantajele si dezavantajele ei. Exista modele si tipuri de carcase si huse, pe gustul si buzunarul fiecaruia.
Cea mai intalnita si mai usor de procurat este carcasa , care se aplica peste carcasa existenta a telefonului, si protejeaza in caz de impact, lasand insa vulnerabil chiar ecranul aparatului.
Urmatorea, este husa flip cover care protejeaza de data aceasta si ecranul, printr-o clapeta care se da la o parte in momentul in care vrei sa folosesti telefonul.
Carcasele de telefon tip "Bumper" (engl "amortizor") acopera doar lateralele telefonului, fara sa altereze cu mult designul fabricatorului. Daca alegi o astfel de protectie trebuie sa ai maxima atentie sa nu lovesti spatele si ecranul!
Pouch-ul este acel tip de husa care iti permite transportul telefonului in maxima siguranta. Este folosit mai mult de reprezentantele sexului frumos care tin in geanta suficiente accesorii si obiecte periculoase.

Silicon, plastic, piele sau metal! Ele sunt principalele materiale din care se confectioneaza aceste carcase de telefon. Groase sau subtiri, colorate sau transparente, niciuna dintre ele nu ar trebui ignorate! Ele sunt solutia cea mai la indemana pentru a ne proteja telefoanele mobile.
Pentru multi dintre noi designul telefonului este pe acelasi loc cu functiile acestuia. Din acest motiv refuza sa foloseasca huse sau carcase telefoane care ii schimba "personalitatea" ( a se citi design). Isi trateaza telefonul ca pe o opera de arta, pana in momentul in care isi pierde valoarea (se sparge din cauza unui incident nefericit).

O carcasa aleasa cu atentie poate aduce o personalitate in plus telefonului, pe langa faptul ca il protejeaza si il face usor de utilizat si de tinut in mana. Prefer sa imi personalizez telefonul printr-o accesorizare utila, care sa imi reflecte personalitatea si simtul estetic. Aspectul conservator nu ma reprezinta, dar am o colectie de carcase din care pot alege una in functie de stare sau situatie.
Din fericire, exista modele, culori si design-uri pentru orice gust atunci cand vorbim de accesorizarea telefonului prin aplicarea unei carcase. Majoritatea studiilor arata ca femeile sunt cele care acorda mai multa atentie factorului estetic, fara a neglija insa factorul de protective, care de fapt este cel mai important.
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente