Cum sa faci bani dintr-o cariera de muzician

Daca ai de gand sa lucrezi cu norma intreaga ca muzician, trebuie in mod clar sa iei in calcul si varianta de a scoate bani din asta. Cum poti face bani ca si muzician fara a mai recurge la un alt loc de munca ziua? Poate dura un pic si necesita si putina creativitate pentru a incepe o cariera muzicala, insa aceste idei pot fi un inceput.

Canta live – Redarea live este o alegere evidenta atunci cand vine vorba de a face bani ca  muzician. Puteti face bani prin intermediul garantiilor oferite de localuri, a biletelor vandute la intrare sau pur si simplu trecand un borcan pe la fiecare persoana din public. Desigur, daca nu ai un palmares prea bogat si nici suficienta experienta atunci cand vine vorba de a atrage audienta, nu esti intr-o pozitie foarte buna de a cere taxe mari. Construirea acesteia va lua timp. Fiecare picatura ajuta pe termen lung chiar daca o perioada te duci acasa cu bani putini. Considera fiecare seara ca un pas spre cresterea potentialului de castig.

Vinde-ti muzica – Ei bine, sigur ca te-ai gandit la asta. Desigur, ar trebui sa vinzi muzica, dar trucul aici este sa va asigurati fanii ca nu trebuie sa mai caute in alta parte pentru a va gasi. Distributia digitala este o necesitate, fie ca te duci printr-un agregator care plaseaza muzica peste tot pe net pentru tine sau daca te apropii de servicii pe cont propriu, putin cate putin. Vanzarea de muzica la spectacole este de asemenea importanta. Puteti vinde CD-uri la spectacole, atata timp cat preturile iti permit sa faci asta in consecinta si in mod clar. nde. Daca doriti sa distribuiti copii fizice, verificati disponibilitatea magazinelor de inregistrare locale pentru a le obtine in lot.

Vinde si marketing – Diversificarea a ceea ce ai de vanzare va stimula potentialul de castig. Acest lucru nu inseamna sa faci cinci mii de tricouri la un pret care va face sa planga cardul de credit. Fa propriile tricouri, butoane, insigne, autocolante si asa mai departe si vinde-le la spectacole si pe site. Astfel de obiecte de marketing fac foarte bine la spectacole, dupa ce fanii tai tocmai au vazut cum canti si sunt prinsi de spiritul muzicii tale. Atata timp cat va pastrati deasupra cheltuielor, promovarea de acest gen poate da venitului tau un mic impuls.

Canta si melodiile altor trupe – Talentele la care speri ca iti vor permite sa faci o cariera din muzica electronica, te pot ajuta sa incepi pana in ziua in care vei ajunge sa canti propriile melodii. Sesiunile de lucru cu alti muzicieni va pot ajuta in construirea unei punti financiare si pentru a face niste bani in plus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *