Ofera-i bucatariei tale vechi o improspatare

Redecorarea bucatariei tale nu ar trebui sa presupuna neaparat cheltuirea tuturor economiilor tale. Poti face anumite imbunatatiri serioase in bucatarie cheltuind bani putini. Trebuie doar sa urmezi aceste sfaturi pentru a-ti transforma bucataria intr-un spatiu atat de frumos incat nu vei mai dori sa-l parasesti niciodata.

Fa astfel incat in bucatarie sa predomine culoarea alba.

Folosirea aparatelor electrocasnice albe te poate ajuta nespus in acest sens. Culoarea alba va oferi un aspect curat, modern si primitor. Poti, de asemenea, sa insotesti albul predominant de cateva elemente din lemn. Opteaza pentru o podea si o masa de lucru din lemn de stejar.Concentreaza-te pe pereti!

Creeaza un sentiment de spatiu deschis prin aranjarea cu atentie a rafturilor. Pune cateva rafturi albe si simple pe o tabla pe care o poti instala pe un perete din bucatarie. Adauga o lucrare artistica de mici dimensiuni, cum ar fi o pictura, pentru a aduce un strop de eleganta. Ai grija, insa, ca aceasta lucrare sa nu fie prea masiva, deoarece se poate crea o supraaglomeratie. Mai bine opteaza pentru doua-trei picturi mici decat pentru una mai mare.

Adauga o zona de dramatism.

Candelabrele si frigiderele antice strecurate prin mobila de bucatarie noua ar putea oferi o doza de glamour oricarui spatiu de mici dimensiuni. Astfel, poti face ca bucataria ta modesta sa iasa in evidenta cu ceva.

Apeleaza la trucurile rurale si traditionale.

Poate poti face rost de o chiuveta antica, de un robinet sau de o masa de bucatarie cum se foloseste in zona rurala din Maramures sau in alte regiuni cu traditii bogate din Romania. Spatiul gol dintre unitatile de mobilier poate fi folosit in diverse moduri. In acest loc poti sa plasezi diferite decoratiuni traditionale romanesti sau vase din ceramica frumos pictate. Pentru un efect rural chiar mai puternic poti folosi, de asemenea, perdele de epoca speciale pentru bucatarie.

Exploreaza notiunea de contrast.

De exemplu, atunci cand este vorba de tejghea, de ce sa nu folosesti o alta solutie decat cea de marmura sau din granit? Ia in considerare tejgheaua din mahon sau dintr-un alt material lemnos. Deoarece albul in contrast cu elementele antice ofera un aspect placut, de ce sa nu folosesti elemente din lemn sau din metal?

Fa cateva reparatii rapide si simple.


Dulapurile vechi si uzate pot obtine un aspect cu totul nou daca le adaugi niste butoni sau manere interesante. Apeleaza si de aceasta data la aspectul antic. Pentru a face asta, poti apela la o firma care comercializeaza mobila la comanda, precum www.mobilakoncept.ro
Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente