Cand sa apelezi la specialisti pentru invitatiile de nunta

Invitatia de nunta trebuie sa reflecte tematica si culorile folosite in eveniment, si fiindca aceasta reprezinta primul lucru cu care invitatii vor intra in contact, ea trebuie sa dea tonul evenimentului in sine. De aceea iti doresti sa alegi o invitatie de nunta care sa creeze o impresia buna si care sa creasca stilul nuntii, pentru ca prima impresia conteaza foarte mult.

O invitatie de nunta trebuie sa reflecte nu numai tema nuntii, dar si personalitatea sotului si a sotiei, intrucat doresti sa te simti confortabil la propria nunta, iar o invitatie bine aleasa poate sa faca acest lucru. De exemplu, daca alegi sa realizezi o nunta pe plaja pe nisip si printre scoici, ce alta invitatie de nunta s-ar potrivi mai bine decat una cu tema marina. Pe de alta parte, daca alegi sa realizezi o nunta simpla cu putini invitati, o invitatie de nunta foarte sofisticata si cu un scris pretentios poate crea o imagine proasta despre eveniment, intrucat nu exista o corespondenta intre invitatie si evenimentul propriu-zis. Asadar, pentru a ii molipsi si pe invitatii tai de nunta de bucuria pe care o simti, poti alege dintre o diversitate enorma de tipuri, modele si marimi de invitatii nunta, sau invitatii care sa respecte o anumita tema, cea moderna, glamour sau vintage.

Indiferent ca preferi culori deschise la culoare, romantice sau nonconformiste, acestea trebuie sa se regaseasca si in invitatie, de aceea este important sa existe o corespondenta intre tema, culorile nuntii si design-ul invitatiei de nunta. Calitatea hartiei si a cernelei folosite intr-o invitatie de nunta reprezinta nu numai o dovada de bun gust si de delicatete, insa si de respect pentru invitatii tai, intrucat ce altceva aduce mai multa repulsie decat o invitatie plina cu sclipici, inimioare si texte copilaroase care nu fac nimic altceva decat sa distruga entuziasmul celor invitati de a participa la nunta. Nu numai hartia si cerneala trebuie sa fie de calitate, insa si fontul folosit pe invitatie trebuie sa fie corespunzator, intrucat un font ilizibil va transforma intreaga invitatie intr-o bataie de joc, invitatii avand o durere de cap incercand sa intealaga ce scrie pe aceasta, pe cand un font lizibil si ales cu atentie va spori semnificativ posibilitatea invitatilor de a veni la nunta.

In pragul nuntii atat mirele, dar mai ales mireasa vor fi foarte agitati cu privire la toate aranjamentele pe care trebuie sa le memoreze, dar si cu multe alte lucruri, astfel incat vor avea putin timp de pierdut cautand sau asambland invitatiile, de aceea uneori este mai avantajos pentru timpul dumneavoastra sa apelati la ajutorul unor specialisti in domeniu care va pot finisa si asambla complet invitatiile, ele trebuind sa fie doar oferite catre invitati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *