🚗🚕🚕🚗 SUBSCRIBE pe canalul nostru de YouTube. Abonează-te acum !!!

Cartea de vizita, imaginea unui om de afaceri prosper

Prin carte de vizita intelegem facilitarea contactului cu posibili client sau colaboratori, deoarece pe acestea sunt inscrise informatii despre persoana care le detine, cum ar fi: numele si prenumele, numele si logo-ul firmei la care aceasta lucreaza, adresa de email, dar si numarul de telefon personal si cel al firmei in cauza.

Printre lucrurile cu care o carte de vizita se poate personaliza se afla: un slogan, fotografia proprie, sigla firmei pentru care prestati servicii, calitatea hartiei din care este creata, informatii despre produsele oferite, o harta si de ce nu imprimarea pe aceasta a unui parfum.
Un slogan ce apare pe o carte de vizita trebuie neaparat sa caracterizeze activitatea pe care o desfasurati in cadrul firmei unde sunteti angajat. Acesta poate fi un detaliu destul de important in atragerea clientilor.

Sigla firmei pentru care prestati servicii poate, de asemenea, sa aduca unei carti de vizita o anumita nota de originalitate si o buna imagine celui ce ofera cartea de vizita. Este recomandat ca aceasta sa fie imprimata pe fundalul cartii de vizita, folosindu-se culori sterse.
Fotografia proprie poate fi principalul element care poate sa ii ajute pe potentialii clienti sa nu uite figura persoanei de la care au primit cartea de vizita.

Calitatea hartiei din care se realizeaza o carte de vizita trebuie sa fie una superioara, aleasa cu bun gust, deoarece aceasta are rolul de a da o nota maxima de eleganta si un aspect cat mai placut cartii tale de vizita.

De obicei, pe cartile de vizita se tiparesc informatii despre produsele oferite doar atunci cand nu se dispune de un buget pentru crearea unui catalog in care acestea sa fie expuse si prezentate. In aceste cazuri, este recomandat ca informatiile despre produsele oferite sa fie prezentate pe spatele cartilor de vizita.

In cazul in care biroul sau sediul firmei unde va prestati serviciile se afla intr-o zona mai putin cunoscuta sau retrasa, atunci puteti opta pentru aplicarea unei harti pe cartile de vizita, care sa poata conduce clientii spre locul unde va desfasurati activitatea. Si aceasta este recomandat de a fi tiparita tot pe spatele la carti de vizita.

Cat despre imprimarea unui parfum pe o carte de vizita, putem spune ca aceasta este o metoda care poate da rezultate in atragerea de clienti. Trebuie insa stiut ca parfumul aplicat pe o carte de vizita nu trebuie sa fie unul strident, ci mai degraba placut, fin, care ii poate conferi acesteia o anumita nota de eleganta si stil.
Cele expuse mai sus te pot ajuta sa iti creezi cartea de vizita perfecta, care te poate ajuta sa iti faci clienti si colaboratori noi. Si nu uita, cartea de vizita reprezinta imaginea oricarui om de afaceri, deci realizarea ei trebuie privita cu mare importanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *