Va asteptam in service gsm smartmobitel pentru...

1. Tastatura sau butoane blocate
In cazul in care tastatura nu functioneaza sau anumite butoane de control nu raspund la comenzi, veniti in service gsm smartmobitel si vom desface telefonul pentru a diagnostica eficient si corect defectiunea. Dupa inspectarea telefonului unul din tehnicienii nostri va identifica ce piesa interna este defecta, daca exista conexiuni rupte sau defecte. Se face un diagnostic complet si va oferim o estimare a costului de reparatie. Diagnosticarea este gratuita, veti achita doar reparatia.

2. Inlocuire geam exterior
Daca displayul este spart, dar afisajul si touch-ul functioneaza corect, vorm putea inlocui doar geamul din partea superioara a telefonului. Va veti putea bucura in continuare de telefonul dumneavoastra ca si pana acum. Cele mai multe dispozitive au deja lipici LOCA ce tine impreuna ecranul cu LCD-ul, dar cand se inlocuieste geamul superior va fi nevoie sa schimbam adezivul existent. Fara adezivul LOCA telefonul functioneaza in continuare dar veti pierde cam 5-10% din sensibilitatea tactila. Prin urmare, daca obisnuiti sa jucati pe telefon sau daca folositi des functia de glisare va recomandam sa optati pentru reaplicarea adezivului LOCA pentru inlocuirea geamului superior. In service gsm mai intai se indeparteaza sticla sparta de pe ecran, iar apoi se indeparteaza adezivul. Apoi se curata LCD-ul foarte bine, se aplica adezivul LOCA si se usuca sub o lumina UV. Astfel adezivul se intareste si devine una cu geamul superior si cu LCD-ul. Aceasta procedura dureaza cam 2-3 ore in general.

3. Telefonul se blocheaza sau imaginea ingheata
Daca observati aceste simptome este necesar sa mergeti in sevice gsm daca doriti o reparatie rapida si fiabila. In cazul in care imaginea de pe telefon ingheata sau telefonul se blocheaza atunci cand vreti sa-l folositi, tehnicienii nostri din service gsm vor putea diagnostica aceasta problema. Noi stim ca telefoanele se blocheaza din mai multe cauze. Unele din aceste cauze ar putea fi: coroziunea cauzata de scurgerea de lichid, impactul telefonului cu suprafete rigide atunci cand il scapati din mana, telefonul incepe sa dea semne de oboseala fizica (piesele se invechesc) sau anumite componente electronice se defecteaza. Dupa ce specialistii vor desface telefonul vor putea vedea care este problema si ce trebuie reparat sau inlocuit.

4. Decodarea telefonului si actualizarea firmware-ului
Putem decoda mai multe modele de smartphone-uri astfel incat sa le puteti folosi intr-una din retelele nationale de telefonie mobila. Dupa decodare, telefonul va ramane in aceasta stare si nu-si va pierde modificarile. De asemenea, in service gsm putem reinstala firmware-ul pentru telefoanele cu Android si putem reface partea de software pentru dispozitivele Apple.

Share:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

Postări populare

2010-2017

Postări recente