Post Top Ad

evomag.ro

vineri, 29 aprilie 2016

Arabesque a deschis un nou magazin la Pitesti

Arabesque este unul din cei mai importanti jucatori de pe piata nationala de materiale de constructii si finisaje. Cei de la Arabesque reusesc sa surprinda toti clientii cu preturi foarte mici la mii de produse. Recent retailerul romanesc a reusit sa deschida inca un magazin, de aceasta data la Pitesti, ajungand la 19 centre comerciale in Romania. Pe langa magazinele din tara noastra, Arabesque mai detine si 23 de magazine in strainatate, dupa ce a achizitionat in anul 2006 grupul BudMax. Odata cu deschiderea noului magazin de la Pitesti, peste 100 de oameni au noi locuri de munca. Este foarte important ca se creaza locuri de munca in anumite zone din tara. Retailerul incearca sa se extinda in intreaga tara pentru a avea toata lumea la dispozitie materiale de constructii.

Pentru magazinul din Pitesti se pare ca Arabesque a avut nevoie de o investitie de peste 10 milioane de euro, conforma comunicatului publicat pe un site de stiri. Am gasit un articol despre Arabesque pe zf.ro in care apare si o parte din comunicat.

"Arabesque lansează pe 24 martie la Piteşti cel mai mare magazin Arabesque orientat către clienţii persoane fizice, cu o suprafaţă totală de 9.000 mp. Investiţia va crea peste 100 de noi locuri de muncă şi are o valoare de aproximativ 10 milioane de euro", arată compania, într-un comunicat. (preluat de pe zf.ro)


Noul magazin poate fi vizitat pe strada Craiovei si sunt puse la dispozitie peste 25.000 de produse din catalogul Arabesque. Deci de acum poti gasi aici tot ce ai nevoie pentru a putea construi o casa de la 0 sau pentru a putea face o renovare completa a casei tale. Daca vrei sa aflii mai multe informatii despre aceasta firma, gasesti acum Arabesque pe Wikipedia. Au o sectiune adresata retailerului romanesc in care sunt oferite toate informatiile de care ai nevoie. Poti apela si tu oricand la ei cand vrei sa iti iei materiale de constructii. Intra pe site daca ai nevoie de materiale de constructii si Arabesque nu are un magazin in zona ta. Poti comanda online tot ce ai nevoie si in cel mai scurt timp primesti produsele la tine acasa. Pentru comenzile mai mari de 500 lei, transportul este asigurat de Arabesque. Poti profita si tu de aceasta promotie fiindca atunci cand te apuci sa renovezi sau sa construiesti, ai nevoie de foarte multe materiale. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu