Post Top Ad

evomag.ro

sâmbătă, 11 iunie 2016

Echipamente HoReCa - Primii pasi spre afacere ta de succes

Deschiderea unei locatii HoReCa presupune o atentie deosebita in achizitionarea echipamentelor necesare desfasurarii activitatii, echipamente care trebuie sa se incadreze si sa functioneze respectand fluxul .
Preturile pentru echipamente HoReCa si echipamente din industria alimentara pot parea uluitoare mai ales pentru o persoana care paseste pentru prima data in aceasta afacere.

Din fericire exista solutii care pot ajuta la realizarea unor economii importante si inceperea unei afaceri cu dreptul. Una din aceste solutii este achizitionarea de echipamente second hand, la preturi vizibil mai mici, cu garantie si perfect functionale. 

Pentru ca totul sa fie mai usor pentru cel ce paseste intr-o asemenea afacere am creat site-ul http://www.echipamentediscount.ro/, cu echipamente HoReCa si echipamente din industria alimentara noi si second hand.
In cazul unui buget limitat, se pot economisi sume importante prin alegerea echipamentelor utilizate sau prin accesarea a mii de produse noi, cu discount.
La o analiza rapida se poate constata fie ca unele echipamente necesare ar trebui sa fie noi de la bun inceput fie ca ca pretul unui echipament nou poate fi mai mic decat pretul unui echipament second. Echipamente horeca second hand si noi

Demararea unei afaceri HoReCa implica o multitudine de aspecte pecuniare, de la costuri juridice pana la cheltuieli de exploatare. Lista echipamentelor care trebuie achizitionate este lunga astfel incat este perfect de inteles ca se doreste reducerea costurilor la minim. In acest sens se evalueaza posibilitatea de a cumpara echipamente HoReCa second hand, insa este important ca unele echipamente care urmeaza a fi achizitionate, in general cele cu utilizare intensa sa fie noi http://www.echipamentediscount.ro/produse-noi.html.
Cautati echipamente pentru HoReCa si industria alimentara cu discount? Cele mai bune oferte sunt acum disponibile pe site-ul http://www.echipamentediscount.ro/
Comandati echipamente HoReCa noi - 4 avantaje

1. Beneficiati de intreaga perioada de garantie oferita de producator. 

2. Echipamentele nu sunt uzate sau tocite. Arata impecabil, sunt durabile, robuste si fiabile. La inceput ar putea parea mai ieftin sa cumperi echipamente second hand, dar pe termen lung, puteti constata ca acest lucru implica mai multe costuri.

3. Intretinerea corespunzatoare sporeste durata de viata utila a echipamentului. 

4. Echipamentele noi cu discount va ajuta sa faceti economii semnificative.


Comandati echipamente HoReCa second hand - 4 avantaje

1. Sunt mult mai ieftine comparativ cu cele noi, preferate in cazul unui buget redus.

2. Sunt rezistente. De obicei echipamentele care ajung sa fie folosite dupa ceva vreme sunt de foarte buna calitate, mai ales daca au fost intretinute in mod corespunzator. 

3. Deoarece echipamentele second hand sunt ieftine, se pot achizitiona mai multe echipamente din lista initiala.

4. Ofera posibilitatea de a demara o afacere cu un minim de investitie. 


Aveti nevoie de echipamente HoReCa noi cu discount sau second hand? Indiferent de raspuns, accesati http://www.echipamentediscount.ro/ ,site cu mii de produse si solutii eficiente, la cele mai avantajoase preturi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu