Vreau o masina dar nu am bani

Daca in trecut autoturismul era considerat un lux, in momentul de fata aceasta teorie nu mai este valabila. Acest lucru se datoreaza atat nivelului de trai care este mai ridicat decat in trecut precum si datorita faptului ca in momentul de fata pe piata de profil se gaseste o varietate mare de autoturisme second hand. Desi foarte multe persoane sunt foarte reticente in momentul in care se pune in discutie achizitionarea unui autoturism second hand, constranse de factorul financiar acestea cedeaza propriilor teorii si achizitioneaza un asemenea autovehicul.

O alta varianta pe care o au barbatii la dispozitie atunci cand vine vorba despre achizitionarea unei masini ( ma refer la barbati pentru ca numarul acestora este mai mare decat numarul femeilor atunci cand vine vorba despre sexul persoanelor care achizitioneaza masini), este reprezentata de achizitionarea unui autovehicul nou. Desi sunt sigur ca aceasta optiune este imbratisata de toti cei care vor o masina, din pacate datorita aspectului financiar acest lucru nu este posibil de fiecare data. De fapt, acest lucru nu era posibil, ar fi mai bine spus. De ce? Pentru ca in momentul de fata institutia financiara nebancara reprezinta solutia perfecta pentru cei care doresc sa achizitioneze un autovehicul insa nu au bani suficienti. In cazul in care nu vrei sa faci un credit pentru ca esti satul de birocratia pe care trebuie sa o parcurgi cu multa rabdare pentru a ajunge la creditul mult visat, sau poate nu ai un venit suficient de mare incat sa te incadrezi in cerintele bancilor, institutia financiara nebancara este solutia cea mai buna. De aici poti accesa credite doar cu buletinul. Si pentru ca am scris mai sus ca birocratia reprezinta unul din motivele pentru care o parte din persoane nu doresc sa apeleze la un credit, aceasta institutie ofera posibilitatea contractarii unui credit online, motiv pentru care in maxim 60 de minute primeste raspuns la solicitarea pe care ai depus-o. Ce poate fi mai simplu decat atat? La fel ca si in cazul bancilor, si de aici poti accesa credite scurte sau credite pe termen lung, perioada maxima fiind de 60 luni.

Acum avand in vedere ca sa rezolvat si problema banilor, mai trebuie sa te decizi doar la ce tip de masina vrei sa achizitionezi, una second hand sau una noua. De asemenea, modelul precum si alte detalii care tin de configurarea masinii mai trebuie stabilite. Avand in vedere ca nu achizitionezi o masina in fiecare zi, mare atentie la aceste detalii, pentru ca acestea fac diferenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *